Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ewet dynoda 6. Videste 305 Km yaptı ama yerde 275 Kaldı ama yolda bitti bilmiyorum yol olsa dewam edermiydi..Wideolarda en yakın zamanda ceker koyarız.
Yok krall İlk sahibi diilim ama Yurdışındaymış sahibi garajda yatıyodu araba daha 63 binde 2005 Model Babası Sattı Bana.Kendisiylede konuştum yapılabilicek herseyi yapılmıştır sakın oynama kardeşim dedi bende hiç Ellemedim Ne war ne yok herşey ortada kardeşim.... Bii Bakıma soktum gecen Trabzon Best Serviste Dyno Falan herşey war bi sokalım ne war ne yok diyee bakımdan önce 288 Hp cıktı Bakımdan sonra 294 ne warsa orda zaten..
Dynoda 305 Km cıktı ama usta kullanıyodu arabaya yanaşıp resim cekemedim.Orda kadranı baya baya aşıyodu.Dynodan sonra tes sürüşünde bu km yakaladık onuda cektik...
Kral diyorum ya hiç bir fikrim yok usta kullanıyodu km 305 cıktıgına görede 6. dedim ama nedir ne diildir hiç bilmiyorum Ama dynoda arbanın yanına bile yanaşamadım bidaki trbz gitmemde wideosunuda alırım dynonun...
Herkeze Kazasız Belasıs Güzel Sürüşlerr.. İİ Geceler.....
Arhavi li yim burhan Uğur Numanoğluna çok selam rizede okulda ev arkadaşımdı
Araç güzel maşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin özel araç fazladan dikkat gerektiriyor.