04.08.2012-İstanbul İftar Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.si konuyu en başından beri zaten takip ediyorsunuz ve biliyorsunuzki mekana ben tek başıma karar vermedim. Seçenekler yazdık. Herkesin en ılımlı baktığı mekanda karar kılındı. Gittim görüştüm. Hiç bir sıkıntı çıkmasın dedim. Herkes keyifli bir akşam geçirsin dedim. Masa düzenine varıncaya kadar karar verdik görüştük.

2.si o ılımlı bakanlarda nedense bir süre sonra önce otopark mevzusunu öne sürerek, sonra da alkol servisini gündeme getirerek katılmayacaklarını bildirdiler.

Ben biliyorum ki bu organizasyonun Kumkapı'da yapılmasını hala isteyenler var. Yani sadece ben burayı istiyorum diye 30 kişiyi peşime takma bencilliği göstermeyecek biriyim. Tanıyanlar biliyorsur bunu zaten.

İlk organizasyonumda, organizasyona bu kadar az bir süre kala işlerin bu noktaya gelmesi, siz kabul etsenizde etmesenizde göstermiş olduğum çabaya biraz haksızlık gibi geldi ve haklı bir kırgınlık yaşıyorum bununla alakalı. Ortada güzel olmayan bir şey varsa eğer, oda bu kırgınlığımı "güzel bir davranış değil" şeklinde nitelendirmektir bence.

Evet güzel bir davranış değil çünkü burda erdemli olan davranış her ne olursa olsun düzenlediğin buluşmaya katılmaktır...
Bu forumda kimsenin emekleri hiç bir zaman hiçe sayılmaz, dillendirilmese bile bilinir...
Eğer ki HATİ bu organizasyona katılsaydı, ben ve benim gibi düşünen insanlar sizi ezik görmez, tam tersi tebrik ederdi gösterilen erdemden ötürü...
Siz daha yenisiniz forumda, biz ne günler, ne tartışmalar, ne kavgalar gördükte çocuk gibi küsmedik bibirimize ve ailemiz dediğimiz forumdaki arkadaşlarımıza...
Gerektiğinde büyüklerimizin seçimlerine, isteklerine " peki abi 12 3 " demesini bildik...

Evet güzel bir davranış değil çünkü burda erdemli olan davranış her ne olursa olsun düzenlediğin buluşmaya katılmaktır...
Bu forumda kimsenin emekleri hiç bir zaman hiçe sayılmaz, dillendirilmese bile bilinir...
Eğer ki HATİ bu organizasyona katılsaydı, ben ve benim gibi düşünen insanlar sizi ezik görmez, tam tersi tebrik ederdi gösterilen erdemden ötürü...
Siz daha yenisiniz forumda, biz ne günler, ne tartışmalar, ne kavgalar gördükte çocuk gibi küsmedik bibirimize ve ailemiz dediğimiz forumdaki arkadaşlarımıza...
Gerektiğinde büyüklerimizin seçimlerine, isteklerine " peki abi 12 3 " demesini bildik...

Peki abi 12 3

Konu açıldı herkes planlarını yaptı organizasyon yapılmalı.

bENCE Hati aklı başında biri bu tür şeyleri takmayıp Organizasyona katılır diye düşünmekteyim....

ramazan ayında oldugumuz için bahsi gecen mekanda aman aman bir içki içilecegini zannetmiyorum sonucta bakarsanız illaki bir cok kişi oruc tutyordur ama illaki orası balık restaurantı illaki tektuk icenler olabilir icerde onlarda bizi neden baglıyor yani orda bikackişi içki içecek diye neden 30kişinin programı degişiyor
hadi buraya kadar tamamda ben surasını anlayamadım ben içki içmedigim halde rahatsız olmazken bu durumdan, normalde içki icenler nasıl rahatsız oluyor bellkide içkiye bir zafiyet var ondandır
neyse sonuc olarak bir emek verilmiş yerine getirilmesi lazımdı
balık restoranında içki olucagı 100 sene evvelden belliydi bu mekana karar kılınırkende belliydi sonradan cıkmadı
neyse herkese hayırlı iftarlar dilerim

ramazan ayında oldugumuz için bahsi gecen mekanda aman aman bir içki içilecegini zannetmiyorum sonucta bakarsanız illaki bir cok kişi oruc tutyordur ama illaki orası balık restaurantı illaki tektuk icenler olabilir icerde onlarda bizi neden baglıyor yani orda bikackişi içki içecek diye neden 30kişinin programı degişiyor
hadi buraya kadar tamamda ben surasını anlayamadım ben içki içmedigim halde rahatsız olmazken bu durumdan, normalde içki icenler nasıl rahatsız oluyor bellkide içkiye bir zafiyet var ondandır
neyse sonuc olarak bir emek verilmiş yerine getirilmesi lazımdı
balık restoranında içki olucagı 100 sene evvelden belliydi bu mekana karar kılınırkende belliydi sonradan cıkmadı
neyse herkese hayırlı iftarlar dilerim

Bahsedilen mekanın önünden nerdeyse her akşam geçiyorum abi... :)
Bizim buralar turizm bölgesi, Turist kaynıyor...
Her akşam kumkapıda şampanyalar patlıyor... :D
Ramazan ayı özel bir aydır bunu sizde en az benim kadar bilirsiniz,
Dinimizce yasaklanmış bir içeceğin yanında besmele çekip iftar yapmak biraz abest kaçıyor... (Fetva hattıda aranabilir istenirse)
Bizim niyetimiz her ne kadar içki olmasa, etrafta içkiler içilirken yapılan iftarda malesef ben o iftar duygusunu alamam...
Bu arada ben yeri değiştirelim de demedim, Sadece demokratik hakkım olan gelmiyorum seçeneğini işarertledim...
Bu konu altında konuyu baltalayacak tek bir yazımda olmamştır... :)

nerde o eski buluşmalar hehe

fetva hattınımı arayalım:aytuğ
sen ara beni en kral fetvayı vereyim ben sana nasıl işimize geliyosa o sekilde fetfayı verem sana:aytuğ
gecen senede millet denize giremiyordu verdim fetfayı millet rahatla yüzdü o derece:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri