gerçekten mi abi hehe hehe
Hesap et bu en dandiği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçekten mi abi hehe hehe
Bak buna gülerim işte... kıhkıhGörkem sadece kendisi günceli
Hatice'ye emekleri için çok teşekkür ederiz, Böylesi daha güzel oldu içki muhabbetinden sonra liste sürekli azaldı, açıkçası benimde içime sinmemişti bu içki olayı...
Görkem sadece kendisi günceli
Rica ederim Halil abi keşke bazı şeyler göz ardı edilebilseydi ama olmadı. Herkesin canı sağolsun. Şimdiden hayırlı iftarlar hepinize..
Şimdi burda önemli bir nokta var aslında,
Bu iftar organizasyonunu sen düzenliyordun ve iftara katılacaktın... Öyle değil mi... ?
Fakat senin seçtiğin yer içkili olunca insanlar gelmek istemedi, (Örnek Ben)
Restaurant değişince ve senin istediğin olmayınca bu sefer küstün ve konuyu başlatan kişi olarak şuan iftar organizasyonuna katılmıyorsun...!
Burdan anladığım şudur ki,
Benim istediğim yer olmazsa ben gelmem...
Bu bence yanlış bir davranıştır, Organizasyonlar kişilerin istediği yerlerde değil, kitlelerin istediği yerlerde olur genelde...
Bir kişi orada olmak istiyor diye arkasına 30 kişiyide takmamalı, Ortak görüş bildirilip ortak bir mekanda yapılmalı...
Hadi ben ve benim gibi birkaç kişi mekan içkili diye gelmek istemedi, Bizim en azından geçerli bir nedenimiz vardı, Fakat sen sırf senin istediğin yer olmadı diyerekten düzenlediğin organizasyona katılmıyorsun...
Güzel bir davranış değil...