Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde nakit çok fazla param yok malesef kredi tarafı biraz sıkıntılı oluyor. Max bütçe 45 bin gibi ancak nakit 20 bin gibi var. Üstünü Renault Finans'tan kredi alarak kullanacağım. Yoksa tabiki DCi'nin can olduğunu bende biliyorum. Malesef bütçem yetmiyor dci için ne sıfır ne ikinci el. Kağıt üstünde hızlanma değerleri yeterli ralli yapmıyoruz. Şehir içi max 7Lt gibi yakarsa bana uygun geleceğe benziyor. Bir soru daha sorayım Sedefli beyaz Clio alan varmı aramızda? Normal beyazdan ne gibi bir farkı vardır ?
Müthiş Tork dediğin 75 Hp 107 Nm tork.Heralde 0,9 Tce den bahsediyorsun.Allah izin verirse borcu bittiği an 1,6 2,0 ne denk gelirse dizel torklu bi makina alacağım.La neren bulaştık buna ya.
Aracim 16.000 km de sehir ici normal kullanimda 6.6 lt civarlarinda ki trafikte cok dur-kalk yapmama ragmen.. Sehir ici yogun trafikte ideal bir arac ancak 100km uzerinde hiz yapmak isterseniz yakiti ciddi artıyor. Tabiki dizel mantikli ama yakit-performans dengesi icin tatmin ediyor.
sürekli agresif kullanım aracım 10 binde 6.8 lt 100 km eco moda kapalıdır hiç açmıyorum 0.9 tce den bahsediyorum alıcaksan zaten 0.9 tce den şaşmıcaksın