megane 4 güzel bir araç ama biraz abartmışsın bmw , mercedes , volvo , audi vs. bunlar başka bir dünya bir mercedes in koltuğuna oturduğunda en düşük seriside olsa farklı bir his yaşatıyor bunu ne megane 4 , ne golf nede başka bir c sınıfı yaşatabilir.Megane 4 ün şimdilik kronik sorunu yok ancak maalesef trim sesleri megane 3 teki kadar olmasada yine geliyor bizzat istanbul bursa arası git gel yaptım bozuk yollarda yine azda olsa sesler mevcut maalesef renault şu trim olayını bir türlü çözemiyor tasarımını hiç beğenmesemde golf ü bu konuda c sınıfında hiçbir otomobil geçemiyor.
Evet gerçekten özene bezene yapılmış ve de Clio dan esinlenmiş türkiyede en çok satılan araba clio olunca onu baz alınarak çok ilerletmişler. Özellikleri; BMW Mercedeslerdeki premium seviyesinde; golf ü zaten katlamış gerçekten çok iyi iş becermişler tebrikler
2011 c180 mercedesii satıp megane aldım, evet megane güzel araba ancak kusura bakmayın mercedesle bir tutulması mümkün değil, çok özür dilerim bana soranlara ben diyorum yaşlı at ı bırakıp genç eşeğe bindim diyorum, teşbihte hata olmaz derler onun için sözümü lütfen saygısızlık olarak algılamayın.