ZZ Clio Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun ben kendi arabammış gibi üzüldüm yazık günah bu yapılanlar
Ciddi manada İstanbulda araba sahibi olmak heleki sokaklara parkederek yaşatmak çok çok zor

Abi geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(

sakindikca daha da kotu oluyo valla,
arabayi yikatma camur stayla gez, dikkat cekme cok:)
aynen öle kardesim yaa bıraktım kendi haline biraz böyle takılcam leş styla ;)

Geçmiş olsun ben kendi arabammış gibi üzüldüm yazık günah bu yapılanlar
Ciddi manada İstanbulda araba sahibi olmak heleki sokaklara parkederek yaşatmak çok çok zor
eyvallah saolasın kardesim iyi biliyorsun neler yapıyorum düzeltmek için başımıza neler geliyor kasap dolu piyasada ne kadar korusamda basına birseyler geliyor bende birazcık uzak durucam böyle deneyelim bakalım ne olcak...

Abi geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
eyvallah saolasın kardesim amin inşallah ;)

ZZ'nin başına gelenleri karelerim bugun ustayla görüstüm en kısa zamanda düzeltilcek inşallah bir daha olmaması ümidiyle yapcaz bakalım.

Sağ arka kapı bariz bir şekilde bilerek çizilmiş yanlış mıyım panpa ?_

Geçmiş olsun Gökalp ön tampon kurtarır demiştim buluşma günü ama arka kapı çok kötü olmuş boyanmadan olmaz...:(

Sağ arka kapı bariz bir şekilde bilerek çizilmiş yanlış mıyım panpa ?_
kanka sanırım ona kağıt toplayan eleman sürttü çuvalın içinde ne varsa taktı ilerledi çok ters biryerde oldu inemedim arabadan insem ne olcak ki neyini alcaz ancak küfür ettik

Geçmiş olsun Gökalp ön tampon kurtarır demiştim buluşma günü ama arka kapı çok kötü olmuş boyanmadan olmaz...:(
eyvallah abicim kapıya pasta attım ama bu kadarını kurtardı bugun konustum götürcem boyancak tekrar yapcak birsey yok kasko bozuldu zaten bir kapı daha yazılsın kaskoya

cok derin degillerse pasta-cila ile ciktigi kadar cikarin abi, kalanlar da nazarlik olsun

cok derin degillerse pasta-cila ile ciktigi kadar cikarin abi, kalanlar da nazarlik olsun
çıkmış hali bu kardesim hemen pasta cila yaptım ama bu kadar çıktı ön kapı ve direk de hafif vardı onlar pastayla kapandı ama arka kapı kapanmadı.

Geri