maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle yapbu hafta yada haftaya ben de bır pasta cila yapayım,havalar ısındı .
eyvallah kardesim bu daha fazla ötüyo diger filtre büyük geldi motora bence hiç ses alamadımheyt bee masallah zz ye
abi yine simotayi takmissin, yeni farkettim. neden cikardin ki digerini begenmedin heralde
eyvallah abicimmaşallah
eyvallah kardesim saolasın vites körüğüm dikildi arkadaşımda gidip alamadım daha, direksiyon kaplatma aklımda bundan sonraki ilk işlem o olcakEllerine sağlık Gökalp' cim, fişek gibi görünüyor ZZ, yalnız şu vites körüğünü değiştirsen
Birde direksiyon simidiyle göbeği arasında görünen farkı kaybetmek için deri kaplasan nasıl olur?
eyvallah saolasın kardesim ayna kapakları araba komple boyanırken boyandı artık baska boya işimiz yok boyle kalcak jant konusu boyle devam kardeşim belki ZZ ile vedalaşırım çocuk olunca dar gelebilirgüzel olmuş maşallah kardeşim... ayna kapaklarını orjinal renge boyaman iyi olmuş...şu jantlarıda değiştirdinmi ilerde dadından yinmez
eyvallah kankam benim Allah razı olsunÇok güzel olmuş pampa, qw
Kocaman maşAllah zz ye...qw
temizlik olayı zevkli iş.. bende önümüzdeki hafta içinde 2 arabayada girişicem...
Bencede zevkli ama uygun yer olması gerekir ben evin önünde yaptım tamda istediğim gibi olmadı devamlı araba geçiyor filan sizin oralar eminimki daha uygundur kardeşim
abi biz gece yıkama kapatıyoruz buzdolabına stok çekmedikce girişmiyoruz bu işe