ZN Kangoo 85.000 Bakımı

Ben Vaktiyle 2007 Kangoo Almıştım 385.000 km yapıp sattım alan adam 420 anca yapabildi aracda periyodik bakim dişinda bir kere enjektör ve turbo değişti ki buda servisin tavsiyesi üzerine duman atma vs yoktu alan adam emekli öğretmen ne zaman görse benim kangooyu satarsan haber et değişeyim sıfır alacağima senden alayım diyor arac komple servis bakımlı

Bakımın hayırlı olsun. Değişen parçalar güzel parçalarmış tabiki fiyatlarıda güzelmiş:)) verdiğin bilgiler için saol biz kangoo kullanıcılarına baya iyi referans oldu.

Ben Vaktiyle 2007 Kangoo Almıştım 385.000 km yapıp sattım alan adam 420 anca yapabildi aracda periyodik bakim dişinda bir kere enjektör ve turbo değişti ki buda servisin tavsiyesi üzerine duman atma vs yoktu alan adam emekli öğretmen ne zaman görse benim kangooyu satarsan haber et değişeyim sıfır alacağima senden alayım diyor arac komple servis bakımlı

Abi satacak olursan arabayı haber et :) Ben satacak olursam da "Haydar Başkan'dan Temiz Kangoo" diye vereceğim zaten ilanı :)

​Hayırlı olsun Allah utandırmasın..

Amin kardeşim, amin :) Allah kimsenin başına dert keder vermesin ;)

Bakımın hayırlı olsun. Değişen parçalar güzel parçalarmış tabiki fiyatlarıda güzelmiş:)) verdiğin bilgiler için saol biz kangoo kullanıcılarına baya iyi referans oldu.

Sizin için kendimi yaktım güzel kardeşim, aman diyim dikkatli olun kullanırken :)

Bakımın hayırlı olsun da Viraj Demir Askı Kolları ve Viraj Demir Lastiklerini neden değiştirdiler acaba yada araca nasıl bir etki ve zararı var ki ?

Bakımın hayırlı olsun da Viraj Demir Askı Kolları ve Viraj Demir Lastiklerini neden değiştirdiler acaba yada araca nasıl bir etki ve zararı var ki ?

Bol makastan olsa gerek :) Şakası bir yana araç bu yıl sık sık memlekete gitti geldi bensiz, muhtemeldir ki sık sık da bozuk yollara girdi yüklü vaziyette.

Tıkırtı yapar imiş, ayrıca aracın stabilitesini koruyor bildiğim kadarıyla bu lastikler ve demirler.

Geçmiş olsun :)

şimdi sıfır gibi olmuştur.Hayırlı olsun

yılda 28600 km, iyi koşturmuşsunuz kangoyu. hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Bakım epey pahalıya çıkmış..

Hayırlı olsun bakımınız, bu bakım ile kazasız, belasız ve arızasız binlerce km gitmenizi temenni ederim.:eyv

Geri