Zlz coupe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gti93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stoplarıda değiştirebilirsin

stopları değiştirmeyi düşünmüyorum :)

ön tarafı basmayıp sadece arkayı basacaksan sakın yapma.. arabanın burnu sefer havaya kalkacak, çok çirkin olur. konfora da veda edersin..

Arabama iyi bak :aytuğ Torsiyon alçaltma konusunda burda benim yaptırdığım ustam var o yardımcı olur yeterki kafası boş olsun elinde iş olmasın. Biraz yoruyor. İlk açarken anamızı ağlatmıştı. Kaynamıştı arka torsiyon. Şimdi ilki kadar zorlamaz ama ha deyince de çıkmayacaktır :) Önce öne coil ayarla arkasını alçaltırız o kolay :eyv Onur abinin arabasındaki marşbiyellere bak onun gibi bişey yeterli olacaktır sakın öyle garip şeyler taktırma piyasada satılan hazırlar berbat duruyor apaçi işi. Sakın bu foruma danışmadan görsel olarak dıştan müdahale etme Tarık. Ben hemen herşeyi burdaki arkadaşlarımıza danışarak oylamaya sunarak yaptım. Sende öyle yap. Hatta photoshop işinden anlayan pek çok arkadaşımız var bu konuda yardımcı olurlar sana :)

Aracı biraz daha basıp..Jant boyutlarını biraz daha büyütürsen görüntüsünün gerçekten değiştiğini göreceksin:eyv

Bence 17 jant çok sevimsiz duruyor coupe de. Araba zaten ufak jantlar kocaman durur. Üstündeki jantları uzun kafa ütülerinden sonra seçip almıştık. Bence cuk oturuyor araca. Karar sahibinin tabi :D

Jantı doğru seçtikten sonra 17'' jant tam coupe ye göre..Evet karar sahibinin:D

Jantları değiştirmem 17 jant arabanın performarmansını düşürür iyice :D Gökhan abi öne coil ayarlıyım o zaman abi arkayıda silivride beraber hallederiz abi ama önümüzdeki ayı bulur abi :)

​Bence bu hali bile 10 numara sen hiç oynama arabayla yoksa konfor denilen hiçbirşey kalmaz..

Bence de 10 numara ama Tarık bilir artık. Ne zaman gelirsen beklerim kardeşim. Sadece gelmeden önce ara ki usta müsaitmi değilmi bakalım boşa zaman kaybetme.

Geri