ZLZ Coupé Yeni Jantlarımız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim :)

Ozan abi ufaktan ofseti varya. İçe doğru bombeli yani nasıl tarif edeyim sürtme yapmasından korktuğum, ya da kıllandırıldığım kısım iç kaliperlerin orası. Ordan sürtme yaparsa mecburen 16 ya büyüteceğim jantları yapacak bişey yok. Sizinde Mehmet gibi bir devreniz olur ve sataşmanın dozunu kaçırırsanız böyle geceyi uykusuz geçirtirler size. Ama o kaliperler sürtmeden bu jantlar olursa eğer yolacam o tosunu :D

önce maşallah nazar değmesin ...iyice ölçüp biç sonra tak bence sürtmenesi lazım...

Hayırlı olsun,15''mi bunlar,
Eğer öyleyse hemen 16 yap ve beyaz yerine gunmetal(füme)tercih et derim,Farkın olsun:eyv

​Hayırlı olsun Gökhan,sürtme varmı,son durum hakkında bilgi vermemişsin...

Herhangi bir sürtme vs yok kafam kuş gibi. Aldığım bir haber her ne kadar keyfimi kaçırsada aracımla ilgili sıkıntı yok. Bugün lastiklerinde siparişini verdim hayırlısı olsun. Onur abi 15 i mahsus aldım. Krank kasnağından doğan zorlanmayı bu şekilde bir nebze hafifletebilirim diye düşündüm. Malum yeni kasnak megane rs kasnağı ve 1 cm çapı daha büyük ve haliylede ağır. Yoksa 16 sını düşünüyordum bunların. Aracın rengini beyaz düşündüğümden güzel olacak bunlar.

Herhangi bir sürtme vs yok kafam kuş gibi. Aldığım bir haber her ne kadar keyfimi kaçırsada aracımla ilgili sıkıntı yok. Bugün lastiklerinde siparişini verdim hayırlısı olsun. Onur abi 15 i mahsus aldım. Krank kasnağından doğan zorlanmayı bu şekilde bir nebze hafifletebilirim diye düşündüm. Malum yeni kasnak megane rs kasnağı ve 1 cm çapı daha büyük ve haliylede ağır. Yoksa 16 sını düşünüyordum bunların. Aracın rengini beyaz düşündüğümden güzel olacak bunlar.

​İlla Boyatacan Yani Koydun Kafaya Hadi Bakalim

Ya Benim Coupeye gider mi Bu Jantlar :D

maşallah fiyatta iyi:eyv

​İlla Boyatacan Yani Koydun Kafaya Hadi Bakalim

Abi SLC ve Aytuğ gördü arabanın dış halini. Boya anasının sütü gibi gerekli :) Hazır boyamışken rengi değiştirmek benim amacım. Eşim bu rengi pek sevmiyor onunda etkisi çok büyük tabi :) Ayrıca hayal ettiğim bişey beyaz renk. Tavanıda ya siyaha boyatıcaz ya da folyo kaplatıcaz. Ama parlaklık açısından düşününce boyatmak daha iyi olur gibi görünüyor :)

Zihni olur tabi bu jantlar hemde çok güzel olur :D

Geri