B1 ehliyet günceli
Derken abi? Arabayı o kadar yaptın boyattın döşeme yaptın ettin satıyor musun cidden?
Düşündüğün fiyat nedir? Hayırlı satışlar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B1 ehliyet günceli
Yav nakit düşünmüyorum takas olacak be Ayberk. Şu B1 işi çıktı hanım 1-2 ay daha bin hevesini alda otomatik bakalım artık bende kullanayım istiyor. Oda haklı kokuyor bundan. 1.4 RXT otomatik düşünüyorum veya Corsa otomatik olacak. Aklınızda olsun motor mekaniği temiz bi clio bakınıyorum.
alıştıramadınmı pulat zlz ye yengen rs ten başkasına binmem diyor onada birkaç ay sonra clio 3 rs mi alsamda benim yakamı bir bıraksa saa rahat rahat ilgiensemmi acaba :d
alıştıramadınmı pulat zlz ye yengen rs ten başkasına binmem diyor onada birkaç ay sonra clio 3 rs mi alsamda benim yakamı bir bıraksa saa rahat rahat ilgiensemmi acaba :d
Abi ne yaptımsa yok deri döşemeler hoşuna gidiyordu siyahtan yaptım, boyası kötüydü yaptım ettim ama yok 2 kez kullandırmayı denedim az birazcık gazı kaçırınca patinaja düştü ve film koptu abi Keşke bizim hatunda bana RS al dese nasıl kudururdum varya hehe