ZLZ Coupe - Elveda (Geçmiş Olsun Ütü Bitti)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim . İnşallah bende gökhan abi kadar temiz bakıcam zlz coupeye :)

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim . İnşallah bende gökhan abi kadar temiz bakıcam zlz coupeye :)

Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin...:eyv
Kendinide üye tanıtımlarından taanıtısan üyelerimiz ZLZ'nin yeni sahibini tanımış olur...

Elimden geldiğince her türlü sıkıntıda bakımda yardımcı olmaya çalışırım. Pek bilgi deneyimim yoktur belki ama olduğu kadar artık. Yeter ki ZLZ yi özletme burdan da olsa görelim :) Onun yuvası Renault Fan Club :eyv Bu arada teybini taktırdım. Bütçe malum kısıtlı ama iş görecek bişey. 2 amfi çıkışı uzaktan kumandası hafıza kartı ve usb desteği var. İnanılmaz hızlı okuyor hayret ettim :) Egzozunda tozunu aldım bagajda seni bekliyor :)

Saol abi çok teşekkür ederim. Egzozu önümüzdeki ay takıcam inşallah bu ay aile bireyleri arabayı biraz test ediceklermiş :)Elimden geldiğince arabanın güncel durumlarını buradan paylaşıcam inşallah.

Etsinler bakalım desene senden önce gazlayacak adam çok :D

Pulat gene mi sattın yahu
Esas ütü şimdi başlıycak
Hangi arabayı alsam diye yana döne kurcalanık olcak kafa
Hayırlı olsun gene
Arabam hazır hızlı birşey alda yarışalım tekrardan

alıcak öle hızlı bir sey alıcakki işletmenin önünden her gecişimde gel pulat dicem stresimi atıcam:aytuğ

Benim durumuma gelince bunları tek tek hatırlatıp başak geçecem ikinizle :D

Hayırlısı Olsun Abi Beğendiğim Coupelerden Biriydi

Geri