ZLZ Coupe - Egzoz ve Amortisör Çalışmamız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun işlemler ama Ünal'ında dediği gibi borularda yenilenseydi keşke ilerde paslı yerlerden kaçak olabilir yine...

61 lik düz boru yap abi hehe bize her yer trabzon hesabı hehe hehe

Hayırlı olsun:eyv

emeğe saygı gercekten gzl çalışma olmuş Maşallah allah nazardan saklasın nazar boncuğu gibi duruyor araç kazasız belasız inş.

borular da değişse el atılmışken ii olurmuş aslında abi ama güzel olmuş ama ön taraf hiç düşmemiş sanırım güle güle kullan

Boruları değiştirelim dedimde borularda çok şükür hiçir sıkıntı yok dıştan çamur tutmuş sadece. Pense ile vurdukça çamurlar dökülüyordu. Şu an sistemi test ediyorum memnun kalırsam ilerde daha kalıcı bir sisteme geçiş yapabilirim. Dün test sürüşünüde yaptım herhangi bir kayıp gözlemlemedim araçta. Gideri çok güzel. Sese öyle kafa şişiren cisten değil. Amacımız egzozun içerideki gürültüyü azaltmasıydı. Onuda başardık. Sesin %70 ini alıyor ortadaki susturucular :eyv

Bu arada amortisör kafalarından aldırmamızın sebebi bir bakla kestiğimiz yaylar ile amortisör arasındaki boşluğu almaktı. Vida yuvasını uzatarak aracı basmak mümkün arkadaşlar. İlk fırsatta zaten olayı bitireceğiz. Çakırcığımın işi çok olduğundan fazla darlamak istemedim :)

süründür gitsin yaaa:)ailecek sürünün nolacak:D ben babaannemle bile sürünüyordum bişey olmaz:D

Güle güle kullan kardeşim...:eyv

o araba o egzoz sistemini patlatir. On taraf dahada basilmak ister ve o iste dis acmakla olmaz

Geri