ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynn abi roll kovalıcaksan hafif jant şeklime bakarm diyosan beyaz 17 :eyv

Vites körüğü :eyv Eren tırnakları sağlam hoparlör kapağın varsa alıyorum hemen 1 adet. Fiyatı nedir bide hesap numaranı özelden salla bana hemen yarın ödemeni yapayım.

gökhan abi istersen jant konusunda yardımcı olurum könig ın yenı modelleri geldi.

O jantları bende gördümde ne bileyim pek cıncıklı durmuyor yav genede ekledim favorilere :D
Okan jant modellerini görebileceğim bir link varmı?

Jantlar agir ama 10 numara. benim bile aklimda ne yalan soyliyeyim.

Gokhan orj topuzumu mehmete vermistim. bir sorsana belki duruyordur elinde??

Bu arada deriler iyi olmus masallah.

O jantları bende gördümde ne bileyim pek cıncıklı durmuyor yav genede ekledim favorilere :D
Okan jant modellerini görebileceğim bir link varmı?

bazı jantlar özeldir ,bazı jantlar koleksiyonluktur ..buda bence öyle bi jat f7r neyse bu jantda o ...Onur abiye danışmak lazım aslında ...

gökhan abi istersen jant konusunda yardımcı olurum könig ın yenı modelleri geldi.
Biraz önce yaptığım yorumda König'ten bahsetmemişim ismi bi türlü aklıma gelmedi sen çok yaşa okan evet könig'lerde yakışıklı jantlar bir kaç modelini incelemiştim :eyv

Gökhan abi König'te güzel tercih öyle herkeste olan janttan alma bence beyaz falan koyu renk her zaman daha güzel tam siyah olmasada füme yap bence ama zevk senin tabiki tartışılmaz benimki nacizane bir kaç fikir :eyv

Geri