ZLZ Coupe - Boya aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte bu beklediğim renkti süper olacak Gökhan eski profilindeki jantlarıda buldunmu iş tamamdır

Ünal o jantların bi büyüğünü baktımda tr de yok şu an anca martta gelirmiş. Daha güzelini buldum :)
Hakan bu akşam gitmiyoruz Anadolu yakasına. Ben sizden daha beter durumdayım ama beklemekten başka çaremiz yok :) Sabah deri döşemeler takıldıktan sonra belki bi iki kare paylaşabilirim. Artık tam bitsin öyle paylaşayım diyorum. İç plastik aksamların bi kısmı piano black boyanacak. Daha işimiz var yani. Onur abininkinden birer marşbiyelde yanlara attıkmı tamamdır :)

Bekliyorum :D

Ünal o jantların bi büyüğünü baktımda tr de yok şu an anca martta gelirmiş. Daha güzelini buldum :)
Hakan bu akşam gitmiyoruz Anadolu yakasına. Ben sizden daha beter durumdayım ama beklemekten başka çaremiz yok :) Sabah deri döşemeler takıldıktan sonra belki bi iki kare paylaşabilirim. Artık tam bitsin öyle paylaşayım diyorum. İç plastik aksamların bi kısmı piano black boyanacak. Daha işimiz var yani. Onur abininkinden birer marşbiyelde yanlara attıkmı tamamdır :)

torpidoyu TEKNG yap abi bulut gri daha güzel durur..

resimleri yolla bana eve geçince yapayım abi 2 saate elinde resimleri ver buraya sen sadece

Bende de yokki işte olanı bunlar :)

torpidoyu TEKNG yap abi bulut gri daha güzel durur..

Shop ile 2 türlüde görmem lazım Hakan. Şimdi vites topuzu ve el freni parlak siyah folyo kaplı. Daha bütün durur gibime geliyor. Bakalım o işin acelesi yok şimdilik :)

Geri