Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ünal o jantların bi büyüğünü baktımda tr de yok şu an anca martta gelirmiş. Daha güzelini buldum
Hakan bu akşam gitmiyoruz Anadolu yakasına. Ben sizden daha beter durumdayım ama beklemekten başka çaremiz yok Sabah deri döşemeler takıldıktan sonra belki bi iki kare paylaşabilirim. Artık tam bitsin öyle paylaşayım diyorum. İç plastik aksamların bi kısmı piano black boyanacak. Daha işimiz var yani. Onur abininkinden birer marşbiyelde yanlara attıkmı tamamdır
Aga adama mesaj kastım 1 tane he derse yarın akşam jantlarıda alırız
Hakan o renge ısınamadım subaru çakması olur gbi hissediyorum bitince shop ile görmek lazım üstünde.
Ünal o jantların bi büyüğünü baktımda tr de yok şu an anca martta gelirmiş. Daha güzelini buldum
Hakan bu akşam gitmiyoruz Anadolu yakasına. Ben sizden daha beter durumdayım ama beklemekten başka çaremiz yok Sabah deri döşemeler takıldıktan sonra belki bi iki kare paylaşabilirim. Artık tam bitsin öyle paylaşayım diyorum. İç plastik aksamların bi kısmı piano black boyanacak. Daha işimiz var yani. Onur abininkinden birer marşbiyelde yanlara attıkmı tamamdır
Shop ile 2 türlüde görmem lazım Hakan. Şimdi vites topuzu ve el freni parlak siyah folyo kaplı. Daha bütün durur gibime geliyor. Bakalım o işin acelesi yok şimdilik