Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burak ben aracın satışını yaparken plaka değişecek dedim toplamda satış 142 tl ya mal oldu. Ama il dışı değil 34 ten 34 e geçti plaka. İl dışı olunca sanırım 145 tl tutuyor. Plakaya bile ufak bir modifiye yaptık bitince fotoğrafını çekerim orjinal birşey oldu
Bugünde yağı yağ filitresi ve benzin filitresi değişti. Ön amortisörlerim nihayet geldi ve taktık. Arkalarıda az önce otobüsten aldım. Yarın sabahta onları takacağız. Zemin döşemesi için fiyat aldım: 150 TL. Komple iç ve koltuk döşemelerinin deri kaplanması işlemi herşey dahil toplam: 750 TL. İç döşemelerin torpidoların vs sökülüp boyaya hazırlanması ve boyadan sonra geri yerlerine takılması yani işçilik: 500 TL. Komple iç dış boya: 1500 TL. Bunlar 1 er dükkana sorup aldığım fiyatlar. Bu fiyatlara yaptırmam imkansız. Fiyatta birkaç yerden rakam alıp öyle karar vereceğim.
Arka amortisörleride taktık. Plakalarıma yaptığım çalışma ve eski yeni stop lambalarım arasındaki fark. Sizce hangisi? Yeni stoplarım orjinal siyah kısımlar gerçek karbon kaplandı ve verniklendi
APP değil o yüzden bişey olacağını sanmam abi. Olursada hepsini karartırım sıkıntı değil ama orjinal bişey oldu daha önce edirne plaka bir arabada görmüştüm onun plakası 661 ile bitiyordu