6 Mar 2013 #11 Dilay Vardar Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ara 2012 Mesajlar 60 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Yaş 31 Çok anlamlıymış çok beğendim.. Ne yazık ki zamanın ve elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz ancak kaybettikten sonra değerini anlayabiliyoruz..
Çok anlamlıymış çok beğendim.. Ne yazık ki zamanın ve elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz ancak kaybettikten sonra değerini anlayabiliyoruz..
6 Mar 2013 #12 BOGA Güray BOĞA-İZMİR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 May 2012 Mesajlar 1,519 Tepkime puanı 24 Puanları 0 aykut çeğin' Alıntı: Çok anlamlıymış çok beğendim.. Ne yazık ki zamanın ve elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz ancak kaybettikten sonra değerini anlayabiliyoruz.. Genişletmek için tıkla ... Değerini anlasak bile kendi değerimizi kaybetmiş oluyoruz. Son pişmanlık fayda etmiyor maalesef...
aykut çeğin' Alıntı: Çok anlamlıymış çok beğendim.. Ne yazık ki zamanın ve elimizdekilerin değerini hiç bilmiyoruz ancak kaybettikten sonra değerini anlayabiliyoruz.. Genişletmek için tıkla ... Değerini anlasak bile kendi değerimizi kaybetmiş oluyoruz. Son pişmanlık fayda etmiyor maalesef...
6 Mar 2013 #13 Dilay Vardar Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ara 2012 Mesajlar 60 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Yaş 31 Haklısın ama hayat inan çok kısa 1 saniye sonra ne olucağını bilmiyor insan o yüzden sevdiklerimizin değerini şimdi bilmek gerek..
Haklısın ama hayat inan çok kısa 1 saniye sonra ne olucağını bilmiyor insan o yüzden sevdiklerimizin değerini şimdi bilmek gerek..