Zaman ayarlı geri vites sağ ayna indirme modülü montaj ve kullanım

Desteginuz icin tesekkur ederim sizler boyle duaundukce ben daha cok seyler tasarlamaya calisirm

nato ya birincilikle secilen türk öğrençinin buluşu bizim tübitak tarafından dikkate bile alınmamış bizim bu anlayışımızla yerli üretim ve yerli malı kullanımı geliştirilemez desteklenmez . amam güzel çalışmalar bunlar emeğine sağlık.

Güzel çalışma emeğinize, elinize sağlık tebrikler.

nato ya birincilikle secilen türk öğrençinin buluşu bizim tübitak tarafından dikkate bile alınmamış bizim bu anlayışımızla yerli üretim ve yerli malı kullanımı geliştirilemez desteklenmez . amam güzel çalışmalar bunlar emeğine sağlık.

malesef öyle ama durmak yok çalışmaya devam. Herkes bişeyler yapsa ülke bir adım daha ileri gider. Gittiği yere kadar biz çizigimizden sapmayız. Beğenmenize sevindm teşekkürler.

Gercekten bravo. Videoyu sıkılmadan izledim. Cok basarili buldum. Basarilarinizin devami dilerim

Tebrikler guzel paylasim

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linkten gordugum kadariyla ornek mahllesi yaziyo yer olarak elektirikci dukkaniniz var ise bende size cok yakinim ugramak isterim dukkaniniza

Elinize emeğinize sağlık.Çok güzel bir ürün.:bravo

Gercekten bravo. Videoyu sıkılmadan izledim. Cok basarili buldum. Basarilarinizin devami dilerim

teşekkür ederim siler beğendikçe bende sıkılmadan yeni proje videolarını çekeceğim.

Tebrikler guzel paylasim

teşekkür ederim.

Linkten gordugum kadariyla ornek mahllesi yaziyo yer olarak elektirikci dukkaniniz var ise bende size cok yakinim ugramak isterim dukkaniniza

dükkanım yok öğretmenim :). Kullanma kılavuzunda bağlantısı mevcut elektrikçi rahatça bağlayabilir.

Elinize emeğinize sağlık.Çok güzel bir ürün.:bravo

teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

Geri