YZM 72 ¨¨¨¨Kelebek¨Camında¨Kamera¨Var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntü güzel, kameranın yeride güzel mesele yüksek hızlarda görüntü kalitesi nasıl olur acaba?

Deneriz önca kurup,120-200km çekerim.

Sanroof Camında Da Çekim Olabilir Mi Acaba Yahut Ön Camda Nasıl Olur Ki

pekia araç dışında kullanılabilirmi bu alet abi ? örenğin tavana koysak veya sağ çamurluk üstüne vs olmaz dimi:)
bu arada çok güzel çekim olmuş senin foto mak. çok iyi abi maşallah

pekia araç dışında kullanılabilirmi bu alet abi ? örenğin tavana koysak veya sağ çamurluk üstüne vs olmaz dimi:)
bu arada çok güzel çekim olmuş senin foto mak. çok iyi abi maşallah

Sağol Can,çamurluk-kapı-tavan-kaporta üstünde kullanabilirsin.

Maaliyeti ne kadar abi bunun?

Maşallah abii çok güzel çekimler yapmıssın yaww kamerayı sabitleme fikrin mukemmel olmuş.vantuzla düşmüyomu o nasıl bişeydir..harbi sunroofun ordanda sabitleyip cekince güzel olur :D
Bu arada abim direksiyondaki logoyu bende böyle yapmak istiyom nasıl yaptın sen fikir verirmisin banada?folyoylamı kaplasam diye düşünüyodum geçen arkadasımla konusuyoduk yada oraya uygun metal reno amblemi bulmak lazım..2001coupelerin direksiyonu cok hosuma gidiyoda bizimki cok pasif kalıyo diyodum..bu seninki gibi olursa şayet cok şık harbiden..

Maşallah abii çok güzel çekimler yapmıssın yaww kamerayı sabitleme fikrin mukemmel olmuş.vantuzla düşmüyomu o nasıl bişeydir..harbi sunroofun ordanda sabitleyip cekince güzel olur :D
Bu arada abim direksiyondaki logoyu bende böyle yapmak istiyom nasıl yaptın sen fikir verirmisin banada?folyoylamı kaplasam diye düşünüyodum geçen arkadasımla konusuyoduk yada oraya uygun metal reno amblemi bulmak lazım..2001coupelerin direksiyonu cok hosuma gidiyoda bizimki cok pasif kalıyo diyodum..bu seninki gibi olursa şayet cok şık harbiden..

Tuğrul bu vantuz tutucu 4-5kg ye kadar çekiyor cam kaporta rahatlikla kullaniliyor. Logoya gelince folyodan yaptik sıkıntısız duruyor.

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri