YZM 72 için Raid HP Filtre Kiti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onur abi güzel olmuş ama krank filtresi işi bozmuş :D sesini canlı dinlemek gerek:D fiyatı nedir abi bunun? 1.6 lar içinde var mı?

Bursalılar kranka niye taktı anlamdım,kranklara gelesiniz.Benim aldığım maximum 200bg kadar,bide 160bg kadar olanı var.

Bursalılar kranka niye taktı anlamdım,kranklara gelesiniz.Benim aldığım maximum 200bg kadar,bide 160bg kadar olanı var.

hehe
Bırak Onur abi sen bu kıllıları :D

Hayırlı olsun
Tadından yenmez şimdi FeYediRe

Ayberk kıllısıda,dün gece tutturdu bende nikelaj boru isterim diye.
Yaptıracaz mecburen,yoksa susmaz.

Ayberk kıllısıda,dün gece tutturdu bende nikelaj boru isterim diye.
Yaptıracaz mecburen,yoksa susmaz.
hehe hehe

Onur Abim hiç vakit kaybetmiyorsun valla, saygılar... F4R'a uyar mı ki bu? Birde kranka kafa takmaya gerek yok, işi çok basit. Orjinal krank hortumunu al yerine tak, filtre borusunu matkapla del sonra deliğe çift taraflı conta tak boruyu yerleştir akabinde marşa basıp yürüyorsun... Mümkünse bir de 0.2 sn'de vites atıyorsun! :D

Onur Abim hiç vakit kaybetmiyorsun valla, saygılar... F4R'a uyar mı ki bu? Birde kranka kafa takmaya gerek yok, işi çok basit. Orjinal krank hortumunu al yerine tak, filtre borusunu matkapla del sonra deliğe çift taraflı conta tak boruyu yerleştir akabinde marşa basıp yürüyorsun... Mümkünse bir de 0.2 sn'de vites atıyorsun! :D

Dirseğin orayımı kastettin.Sensörü bağladığımız yer.
Bence farkeden çok bişey olmaz.

Bu üniversal kit,iki modeli var. 160bg ve 200bg ye kadar olanları.

abi çok güzel olmuş akşam evde sesinide dinleyeceğim :)

abi çok güzel olmuş akşam evde sesinide dinleyeceğim :)

Kapalı olduğu için nerdeyse sessiz diyebilirim,Üst devirlerde biraz homurdanıyor.

Geri