Yurtdışından....

Peki Mehmet'i nerden çıkardın onu anlıyamadım....??
İsmin Mehmet'mi diye sordum sadece,bizim isimlerimizde nicklerimizin altında yazar,muhatap olduğumuz dostlarımızın isimlerini bilmek isteriz...:eyv

Yok adım gerçekten Mehmet, o yüzdende şaşırdım zaten. Kayıt olurkende bir yere yazmamıştım nerden tutturduğunu anlıyamadım. Ama dediğinde doğru, ben onu bir not edeyim alt tarafa...

Yok adım gerçekten Mehmet, o yüzdende şaşırdım zaten. Kayıt olurkende bir yere yazmamıştım nerden tutturduğunu anlıyamadım. Ama dediğinde doğru, ben onu bir not edeyim alt tarafa...
Münih'te yaşıyorsun bak onuda tutturdum değilmi... :)

Anladım anladım.....
Bu abide almanca var. ;))
Cogu alman forumunu sevmedim. En son katıldığımdan anca daha yeni bir cevap aldım. Sonrada özellikle şu parçayı aramaya kalkınca işte buraya katıldım. Belki işler veya bazı şeyler TRde farklıdır, daha kolaydır diye...

Anladım anladım.....
Bu abide almanca var. ;))
Cogu alman forumunu sevmedim. En son katıldığımdan anca daha yeni bir cevap aldım. Sonrada özellikle şu parçayı aramaya kalkınca işte buraya katıldım. Belki işler veya bazı şeyler TRde farklıdır, daha kolaydır diye...
Almancanın A sından haberim yok Mehmet... :) yarım yamalak İngilizcem var o da Tarzanla anlaşacak kadardır... :D

Iyi aksamlar.
Üzgünüm bir türlü avatar ayarlari falan filan bulamadim...

Iyi aksamlar.
Üzgünüm bir türlü avatar ayarlari falan filan bulamadim...
Forumun sağ üst köşesinde kontrol paneline gir,daha sonra avatar seçeneğini seç resmini yükle...:eyv

willkommen o zaman size :D Usta'dan korkulur, bilmese bile her dili çözer:D şaka bir yana, aradığınız paylaşım ortamını bulduğunuzu anlamışsınızdır, aktif forumlar dilerim!

Arkadaslar sagolun. Yanliz asil konuya geri dönmek gerekirse: Ben havalandirma panjurunu simdilik almamaya karar verdim, Clio26´nin daha önemli seylere ihtiyaca var bu aralar. Saglamda bir bakima girecek zaten, o yüzden simdilik erteledim.
Ön tampondaki ve kapilardaki koruma seritlerine gelince ise. Elimle degilde makinayla zimpara atmayi düsünüyorum. Sonrada kendim bir boyamaya denicem. Sadece zimpara icin tam olarak ne kullanmam avantajli olur? Yani ne kadar ince ya da ne kadar kalin
birsey gerekir boyanin kusursuz tutmasi icin? Ve zimparadan sonra boyadan evel kullanilan "filler" gerekir mi gerekmez mi? Aradaki fark ne olur?

Almancanın A sından haberim yok Mehmet... :) yarım yamalak İngilizcem var o da Tarzanla anlaşacak kadardır... :D

Tarzan dan ziyade Ceyn le anlaşmak daha ıyı değilmi Ustaaa... pıyasada Tarzan çok zaten... hepsıyle anlaşmak zor vede gereksiz zaten... cenker

Geri