YSK Seçmen Kütüğü Bilgilerinizi Kontrol Ediniz

Bırakalım bombaların altında gebersinler. Kadın, çoluk, çocuk ne varsa. yok olsun bu nesil. Ne önemi var. Yeter ki Türkiye'ye gelmesinler. Cebimden 3 kuruş para gidiyor diye gebertsin şerefsiz Esed. Bu mudur demek istediğiniz. Orada çoluk çocuğun ölmesindense aç kalmayı yeğlerim arkadaşlar. Buda benim görüşüm. İster beğenin ister beğenmeyin.

Askerden 2012 mayıs ayında geldim o yüzden aralık ayında felan çıkacakmış :) bende öldüm zannettiydim :)

Bırakalım bombaların altında gebersinler. Kadın, çoluk, çocuk ne varsa. yok olsun bu nesil. Ne önemi var. Yeter ki Türkiye'ye gelmesinler. Cebimden 3 kuruş para gidiyor diye gebertsin şerefsiz Esed. Bu mudur demek istediğiniz. Orada çoluk çocuğun ölmesindense aç kalmayı yeğlerim arkadaşlar. Buda benim görüşüm. İster beğenin ister beğenmeyin.
Budur Hakkı abi...
Geçen hafta oğlumun ameliyatı için hastaneye gittik,yatış işlemleri için 3 saat alt katta bekledik,o sırada bir suriye vatandaşı elini kolunu sallaya sallaya geldi,üzerinde sadece kendi kimliği vardı,sosyal güvencesi yok,sıra almamış,adamı kafadan içeri aldılar hemde bizim önümüzde girdi muayeneye,ne ücret verdi,ne sıra bekledi ne de başka bir şey,gelde kızma abi...
Elin suriyelisi için aç kalmayı yeğleyemem kimse kusura bakmasın,bu devlete yıllardır vergi veriyorum ve karşılığını almak isterim ama bu şekilde değil...

Budur Hakkı abi...
Geçen hafta oğlumun ameliyatı için hastaneye gittik,yatış işlemleri için 3 saat alt katta bekledik,o sırada bir suriye vatandaşı elini kolunu sallaya sallaya geldi,üzerinde sadece kendi kimliği vardı,sosyal güvencesi yok,sıra almamış,adamı kafadan içeri aldılar hemde bizim önümüzde girdi muayeneye,ne ücret verdi,ne sıra bekledi ne de başka bir şey,gelde kızma abi...
Elin suriyelisi için aç kalmayı yeğleyemem kimse kusura bakmasın,bu devlete yıllardır vergi veriyorum ve karşılığını almak isterim ama bu şekilde değil...

Bu da senin görüşün. İster beğeneyim ister beğenmeyeyim değil mi? Aşağlamadıktan sonra ve saygı duyduktan sonra problem değil. Sonuçta bu ülkedeyiz ve beraber barış içinde yaşamasını öğrenmek zorundayız. Ne kadar fikirlerimiz birbirine zıt olsada.

Her ikinizin de haklı olduğu nedenler var, böyle durumlarda konu uzar gider ve çıkmaza girer. Bu konuyu başka bir ortamda enine, boyuna konuşur, tartışırız. Taşlarımızı dökeriz. Sizden ricam bunu burada uzatmamız. Yoksa ikinize de bantlarım.ıslık

Budur Hakkı abi...

Hakkı abime insanlık konusunda, sana da bu yapılanlar konusunda Aynen katılıyorum abi, tamam yardım edilsin ama bu kadar da el üstünde tutulmaları, ayrı bir üstün ırkmış gibi davranılması ayrıcalık yapılması kanıma dokunuyor. ülkemizde yardıma muhtaç bir sürü vatandaş varken, bu insanlara bu kadar şey yapmak HAK'mıdır? Ülkelerinden buraya sığınmışlar eyvallah, fakat benim param ile Türkiye tatil köyünde konaklamalarını istemiyorum. çalışıp kendi paralarını kazansınlar türk vatandaşları gibi aynı haklarda yaşasalar bile neyse. sorgusuz sualsiz içeri aldılar insanları, gerçekten ihtiyacı olanlar dışında bir çok şerefli peşmerge de girdi içeri, adamlar Güzelim İstanbul'umda bile laylaylom gezip istediklerini yapıyorlar. Aralarında katilde var dolandırıcıda, ülkelerinde yapamadıklarını burada yapıyorlar. Bir de üstüne bizim bile sahip olamdığımız belki de olamayacağımız haklara sahip oluyorlar. Allah'a şükür halimiz vaktimiz yerinde, bir de bu ülkede zor durumda yaşasaydık da bu insanlara yapılanları bir de o gözle baksaydık?! Ben kendimce bu duruma kızıyorum.Kimse kusura bakmasın benim de görüşüm budur!

Her ikinizin de haklı olduğu nedenler var, böyle durumlarda konu uzar gider ve çıkmaza girer. Bu konuyu başka bir ortamda enine, boyuna konuşur, tartışırız. Taşlarımızı dökeriz. Sizden ricam bunu burada uzatmamız. Yoksa ikinize de bantlarım.ıslık
Tartışmıyoruz abi,görüşlerimizi yazıyoruz sadece,tartıştığımızı hissettiğin anda banla bizi... :)

Aykut abi Bant sağlam olsun ama :silah

Tartışmıyoruz abi,görüşlerimizi yazıyoruz sadece,tartıştığımızı hissettiğin anda banla bizi... :)

Bizzat takip ediyorum. Orta noktada buluşmamız temennisi ile, ama politikacıların işlerine akıl sır ermez. Yıllar önce ekonomi hocamız ile yaptığımız sohbetlerin birinde siyaset adamı kürsüden vaatlerde bulur, bu vaatlerinden "bizim zamanımızdaki sorunlara göre" işsizliği azaltacağız, enflasyonu düşüreceğiz yatırımları hızlandıracağız gibi şeyler sözler olurdu. Bu söyledikleri vaatleri yerine getirebilme olasıllığı sıfır olacak şeyler derdi. Nedenini de Ekonomi mantığı ile açıklardı. Paranın hareketliliği enflasyonu körükler, enflasyonu indirebilmek için parayı hareketsiz tutmak zorundasın, o zaman yatırım yapmadan işsizliği nasıl azaltacaksın. derdi.

Yardım Edelim Tabi'ki Etmesine Neden Olmasın ? Ama Önce Bizim Kendi İnsanımıza Yardım Edilsin. Suriyeliler Kendi Memleketlerini Karıştırma'salarmış Oturdukları Yerde Otur'salarmış. Türk Halkından Hiç'mi Öğrenmemişler Bir Şey Denildiğinde '' MEEEEEE '' Demeyi ? Bu Suriyelilere Yardım Edilirken Belli Başlı Amaçlar Güdülmesin ( Kimlik Çıkartılıp Oy vb. Vermeleri Gibi ) Ayrıca Abiler - Kardeşlerim Yarın Bir Gün Allah Korusun Biz Bu Duruma Düşersek Bilin'ki Ne Suriye, Ne Kıbrıs, Ne Azerbaycan Nede Başka Bir Ülke BİZLERE YARDIM ETMEYECEK, AÇIM DESENİZ 1 KURU EKMEK VERMEYECEK ! Siz Sanıyorsunuz Şimdi Azeriler - Kıbrıslılar Veya Başkaları Bizi Seviyor - Sayıyor ? Hepsi Hikaye.

Geri