Youtubedeki kasıntı ?

ıp adresını şu şekilde degıstır 4-2-2-2........4-2-2-3
Bende merak ettim bu ıpmi oluyor dns'mi :soru
[MENTION=707]Murat Odabasi[/MENTION] türkiyede fiber altyapı tamamlanması bayağı uzun sürer,fiber optik kablolamaya göre hem daha pahalı hemde fiberde kullanılan ekipmanlar daha pahalı,normal kablo ile devam :o Bazı kesimlere normal kablodan fiber internet nasıl veriliyor anlamış değilim hehe Böyle birşey mümkün değil maksat çok satmak milleti kandırmak işte

O düşüş olayını hiç yaşamadım kotam her 50 gb'yi geçiyor.
Ben hiç yaşamadım youtube'nin serverlerinde de sıkıntı olabilir.

​ben guya 8 mbit kullanıyorum 240 p ye dustgm bile oluyor... acıp az beklıym baska seylerle ılgılenıyorum dolması ıcın ole kota falanda dolmus degıl hani

Bende merak ettim bu ıpmi oluyor dns'mi :soru
[MENTION=707]Murat Odabasi[/MENTION] türkiyede fiber altyapı tamamlanması bayağı uzun sürer,fiber optik kablolamaya göre hem daha pahalı hemde fiberde kullanılan ekipmanlar daha pahalı,normal kablo ile devam :o Bazı kesimlere normal kablodan fiber internet nasıl veriliyor anlamış değilim hehe Böyle birşey mümkün değil maksat çok satmak milleti kandırmak işte

Yapılamaz dediğin şey şuanda yapılıyor, ttnet teki hızın evinin santrale olan uzaklığı, mahellendeki santral kutusunun kalitesi bölgedeki ve binadaki kabloların kalitesine göre değişiyor. Evinin santrale olan hat uzunluğu 1000 metrenin altındaysa evde 16 mbit internet kullanabiliyorsun, benim evimin santrale olan uzaklığı 1150 Metre öncede 14 Mbit kullanabiliyordum 16 mbit'de sürekli kopmalar yasanıyordu. 3 ay önce Mahalle santraline Fiberoptik kablo çekilde ve şuanda hattın kullanım yoğunluğuna bağlı olarak 25- 30 mbit kullanabiliyorum Vdsl 2 ye geçmiş oldum zaten telefon hattından alabiliceğin maksimum hız 32 mbit.

ttnet'in yaptığı mahallelerin/sokakların santrallerine, ana santralden fiberoptik hat çekerek o bölgedeki evlerin santral uzaklığını minimum a indirererk maksimum hızı vermek.

fiber internetlerde aynı mantıkla yapılıyor fiberoptik hatla internetin dağıtılacagı site vs. gibi yere bir santral kuruluyor onların tek farkı santralden evin kapısına kadar fiber hat çekip evin içine gbit hızlı ethernet kablo ile router koyup evde internet kullanılmasını sağlamak yani aslında fiber internet alan herkes 100 mbit alıyor ama evin kapısındaki ufak santral vazifesi yapan cihaz sayesinde merkezden senin anlaşmandaki hız kaç ise o kadar hız almanı sağlıyor.

Dns ayarlariymiş :)

Ben yapılamaz demedim sadece bizim ülkemizde bayağı zaman alır dedim bu fiber altyapısı,müracat halinde binanın girişine bir fiber dac koyuyorlar ve ordan dairelere cat6 sf kablo ile dağıtımı yapılıyomuş,fabrikada server odalarına bizde fiber optik kablo çekmiştik,kullanılan ekipmanlar ve teczizatlar daha pahalı normal utp kablolamaya göre

bu fiber alt yapisi da türk telekomun değil mi arkadaslar ?

Bende de var benzer sorun video açıyorum seslerde takılma oluyo kasıyo nedense sınırsız tek başıma kullanıyorum hiçbirşey indirmiyorum anlamadım

Geri