Allah esirgesin bu ne böyle ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabbim korumus sukurler olsunAllah Korumuş hepsini biliyorum bu kazayı Beton bariyerler asfalta sabit olsaydı tırın altında kalabilırlerdi. Tekrardan sizlere geçmiş olsun.
Vay arkadaş yeminle konuyu merak ettim bakayım dedim yeminle içim şişti. Ama ister en kral marka araç olsun ister en dandik kurallara uymadıktan sonra hepsi hurda hış olacak o kesin. İvedik de gidip geldikçe orada araçları görüyorum. Zırhlı havasında olan araçlar resmen konserve kutusu gibi olmuş. Allah göstermesin. Trafik kurallarına uyacağız uymak zorundayız ya değilse bu araçlardan biri bizim aracımız olması an meselesi.
o yıllarda üretilen araçların hepsi öyle değilmi...
kuş serisinin hakkını verelim. o yıllarda işimizi görmedilermi. o yıllarda arabalar ev gibi idi sürekli prim yapıyordu ve pahalıydılar.
şimdiki günümüz araçları ile kıyaslamak dogru değil.
insanların maddi durumu bu araçlara binmeye elverişli ise sorumlu sizce onlarmı...
kuş serisine binen insanların maddi durumu iyi olsa hala binerlermi sizce... (modifiyeciler hariç söylediklerim)
o yıllarda üretilen reno12-9 serisi araçlarında şase bakımından aynı olduğunu düşünüyorum.
eger insanlarımız eski şasesi zayıf araçlara biniyorsa bilinki maddi durumlarının yetersizliğindendir.
roadfox... kerem kardeşim senin aracın şasesi hakkında ne düşünüyorsun
o yıllarda üretilen araçların hepsi öyle değilmi...
kuş serisinin hakkını verelim. o yıllarda işimizi görmedilermi. o yıllarda arabalar ev gibi idi sürekli prim yapıyordu ve pahalıydılar.
şimdiki günümüz araçları ile kıyaslamak dogru değil.
insanların maddi durumu bu araçlara binmeye elverişli ise sorumlu sizce onlarmı...
kuş serisine binen insanların maddi durumu iyi olsa hala binerlermi sizce... (modifiyeciler hariç söylediklerim)
o yıllarda üretilen reno12-9 serisi araçlarında şase bakımından aynı olduğunu düşünüyorum.
eger insanlarımız eski şasesi zayıf araçlara biniyorsa bilinki maddi durumlarının yetersizliğindendir.
roadfox... kerem kardeşim senin aracın şasesi hakkında ne düşünüyorsun