Yorumsuz ................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah esirgesin bu ne böyle ?

Allah Korumuş hepsini biliyorum bu kazayı Beton bariyerler asfalta sabit olsaydı tırın altında kalabilırlerdi. Tekrardan sizlere geçmiş olsun.
Rabbim korumus sukurler olsun

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

z5dgVO.jpg

Vay arkadaş yeminle konuyu merak ettim bakayım dedim yeminle içim şişti. Ama ister en kral marka araç olsun ister en dandik kurallara uymadıktan sonra hepsi hurda hış olacak o kesin. İvedik de gidip geldikçe orada araçları görüyorum. Zırhlı havasında olan araçlar resmen konserve kutusu gibi olmuş. Allah göstermesin. Trafik kurallarına uyacağız uymak zorundayız ya değilse bu araçlardan biri bizim aracımız olması an meselesi.

Vay arkadaş yeminle konuyu merak ettim bakayım dedim yeminle içim şişti. Ama ister en kral marka araç olsun ister en dandik kurallara uymadıktan sonra hepsi hurda hış olacak o kesin. İvedik de gidip geldikçe orada araçları görüyorum. Zırhlı havasında olan araçlar resmen konserve kutusu gibi olmuş. Allah göstermesin. Trafik kurallarına uyacağız uymak zorundayız ya değilse bu araçlardan biri bizim aracımız olması an meselesi.

Tuhaftır bir tarihte bende İvedik te ibretle izlemiştim en baba en kral markaların bile hazin sonlanışlarını dediğiniz gibi belli limitler aşıldıktan sonra en kralının sonuda böyle,hatta tank olsa ne yazar.Ama burada farklı bir olay var bile bile lades demek.En son fotodakini skodayla çarpışma testi olarak algılayabilirsek daha net anlaşılacak olay.O baba markaların bu çarpışmalarda alacağı hasar aynı şiddette çok daha az bunlarsa 2'ye bölünüyor+bu dizayna bu kalitesizliğe inat eder gibi insanlarımız bunları 2-3 kat motor gücü v.s vermeye çalışıyor modifiye ederek ve sonrası malum.Burada vurgulamak istediğim bu yoksa bir markaya saygısızlık yada küçümseme değil ama insan hayatının bu kadarda ucuz olmaması gerektiğini düşünüyorum sadece,zira kağıt mendil gibi buruştulup atılan sadece bunların kaportaları değil ne canlarda gitmedimi bu kuş serilerinde.....

o yıllarda üretilen araçların hepsi öyle değilmi...
kuş serisinin hakkını verelim. o yıllarda işimizi görmedilermi. o yıllarda arabalar ev gibi idi sürekli prim yapıyordu ve pahalıydılar.
şimdiki günümüz araçları ile kıyaslamak dogru değil.

insanların maddi durumu bu araçlara binmeye elverişli ise sorumlu sizce onlarmı...
kuş serisine binen insanların maddi durumu iyi olsa hala binerlermi sizce... (modifiyeciler hariç söylediklerim)

o yıllarda üretilen reno12-9 serisi araçlarında şase bakımından aynı olduğunu düşünüyorum.
eger insanlarımız eski şasesi zayıf araçlara biniyorsa bilinki maddi durumlarının yetersizliğindendir.

roadfox... kerem kardeşim senin aracın şasesi hakkında ne düşünüyorsun :)

kuş serisinin hakkını verelim. o yıllarda işimizi görmedilermi. o yıllarda arabalar ev gibi idi sürekli prim yapıyordu ve pahalıydılar.

insanların maddi durumu bu araçlara binmeye elverişli ise sorumlu sizce onlarmı...
kuş serisine binen insanların maddi durumu iyi olsa hala binerlermi sizce... (modifiyeciler hariç söylediklerim)

o yıllarda üretilen reno12-9 serisi araçlarında şase bakımından aynı olduğunu düşünüyorum.
eger insanlarımız eski şasesi zayıf araçlara biniyorsa bilinki maddi durumlarının yetersizliğindendir.

bir kuş kadar zayıf olmadığını biliyorum en azından :)) doğrudur çok ekmek yedirtti 2.eli her zaman nakit paraydı ve rekor satışlar yaptı ama öylesine stratejik bir zaaf varki bunların üretiminde resmen cinayet direk 2 ye bölünüyor bu seri sen 12 lerle filan kıyaslamışsın o tarihte 12 kasası buna göre tank sayılır 9-11 en hafifleri kasa anlamında ve zayıf nispeten ama asla ve asla bu mukayeseye girecek kadar değil muhterem dostum roadfox

Allah bizleri bu tarz kazalardan korusun inşallah. Güvenlik çok önemli araçlarımız da

3o8qgp.jpg

Maddi durum diyorsunuz da en düşük kuş serisi 10.000 den aşağı değil :) Neyse hadi maddiyatsızlıktan diyelim bir R9,R11 ve R12 birde doğan şahini kartalı lifte kaldırın ön takımlarını salıncaklarını bir inceleyin. Hangisi daha güvenli.. Kaza bu geliyorum demez ama göz göre göre de dayanıksız ortadan 2 ye bölünen araç alınmaz.

Geri