Yöneticilerden yardim lütfen

LPG YEDEK PARÇA

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam arkadaşlar ben bu forma yeni üye oldum lpg işi yapmaktayim ve bu formda lpg hakkinda sorulari yanitlama şansim varmi cevap alirsam mutlu olurum saygilar

Aramıza Hoşgeldiniz, Kendinizi Daha Detaylı Tanıtırsanız Seviniriz :eyv

@%1;

Sorulara cevap vermen güzel olur lakin bunu yaparken işyerinin tanıtımını yaparsan bu reklama girer ve sponsor olman gerekir...

aramıza hoşgeldin usta..üye tanıtımlarından kendini tanıt yönetimdeki arkadaşlarda yardımcı olucaktır...
Lpg ile ilgili sorunu olan bircok kişi oluyo bunlardan biride benim umarım faydalı bilgiler ediniriz yardımın dokunur bize ustam.. keyifli forumlar

Aramıza hoşgeldiniz..
Mustafa Abi vermiş sorunuzun cevabını..

hoşgeldiniz, kendinizi daha detaylı tanıtırsanız daha iyi olur :eyv

ismim turgut sivaslıyım 14 yıldır lpg sektöründe yer almaktayım burda insanlara hem sorularına elimden geldiğince cevap verip yardımcı olmak hemde sponsor olmak isterim sponsor olmak için ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim

Turgut bey lpg sorunu renault da bariz bi hastalık :) Sponsor olarak destek verirseniz bulunduğunuz ildede size baya destek olacakları kesin :) tekrardan aramıza hoşgeldin

ismim turgut sivaslıyım 14 yıldır lpg sektöründe yer almaktayım burda insanlara hem sorularına elimden geldiğince cevap verip yardımcı olmak hemde sponsor olmak isterim sponsor olmak için ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar sponsor olmak isterim ama nasıl lütfen izahını biriniz yapın))))

hoş bulduk arkadaşlar

Geri