Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam arkadaşlar ben bu forma yeni üye oldum lpg işi yapmaktayim ve bu formda lpg hakkinda sorulari yanitlama şansim varmi cevap alirsam mutlu olurum saygilar
aramıza hoşgeldin usta..üye tanıtımlarından kendini tanıt yönetimdeki arkadaşlarda yardımcı olucaktır...
Lpg ile ilgili sorunu olan bircok kişi oluyo bunlardan biride benim umarım faydalı bilgiler ediniriz yardımın dokunur bize ustam.. keyifli forumlar
ismim turgut sivaslıyım 14 yıldır lpg sektöründe yer almaktayım burda insanlara hem sorularına elimden geldiğince cevap verip yardımcı olmak hemde sponsor olmak isterim sponsor olmak için ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim
Turgut bey lpg sorunu renault da bariz bi hastalık Sponsor olarak destek verirseniz bulunduğunuz ildede size baya destek olacakları kesin tekrardan aramıza hoşgeldin
ismim turgut sivaslıyım 14 yıldır lpg sektöründe yer almaktayım burda insanlara hem sorularına elimden geldiğince cevap verip yardımcı olmak hemde sponsor olmak isterim sponsor olmak için ne yapmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim