Yol bilgisayarı yokuş kalkış desteği

Gökhan_71

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cümleden S.A arkadaşşlar istanbul pendikde yaşıyorum. Bu özellilkleri açtırabileceğim istanbulda neresi var. Yardımcı olan olursa çok mutlu olurum. Saygılarımla

31 Dakika önce
mesut7474
user-online.png

uye.png
onbasi.png
Üyelik tarihiMart.2017Yaş31Mesajlar14Teşekkür / Beğen

facebook-renaulfancub.webp
Actirmak isteyen ulasabilir ist.tuzladayim
araclarinizdaki gizli ozellikler
Symbol Joy 2013 ve uzeri
dacia sandero 2013 ve uzeri
dacia duster 2013 ve uzeri
Yol bilgisayari (ortalama tuketim, anlik tuketim ,kalan yakitla gidelecek mesafe, gecilen mesafe, tuketilen yakit lt ,ortalama hiz)
yokus kalkis destegi ( varsa uygun araclarda ecu dan kontrol edilerek )
serit degistirirken tek dokunusla 3 kere sinyalin yanip kapanmasi
120 km hiza ulasinca sesli uyari
Gosterge panelinin aydinlatmasinin kontak acilinca surekli yanmasi
dis sicaklik gostergesi ( Sag dikiz aynasinin altinda sicaklik sensoru olanlarin
yolbilgisayari@hotmail.com

Beyler bu islemleri ne kadara hallediyoesunuz

a.s hocam bende avrupa yakasındayım esenlerde özellik açtırmak isteyenlere yardımcı olurum..

selam yokuş kalkış desteği açtırmak istiyorum.hala yapıyorsanız bende tuzladayım

selam yokuş kalkış desteği açtırmak istiyorum.hala yapıyorsanız bende tuzladayım
İyi günler kolay gelsin 2019 0.9 tce aracım var gixli özellikler açık bir tek sıkıntı kalan menzil doğru göstermiyor. Örneğin depoyu dolduruyorum kalan menzil 110 gösteriyor. Sıfırlanıyor birdaha yükseliyor. Yani saçmalıyor

İyi günler kolay gelsin 2019 0.9 tce aracım var gixli özellikler açık bir tek sıkıntı kalan menzil doğru göstermiyor. Örneğin depoyu dolduruyorum kalan menzil 110 gösteriyor. Sıfırlanıyor birdaha yükseliyor. Yani saçmalıyor
Yardımcı olabilirseniz bu problemi çözemedim bir türlü

Geri