Yol bilgisayarı açtırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetik52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kadar insAnın oldugu bir gurupta 2 gün oldu cvp yok. kusura bakmayın ama kapatın bu siteyi arkadaşım böyle iş olmaz.

Üstat bu işlemleri özel servisler yapıyor mu bilmiyorum ama aranızın iyi olduğu yetkili servislerde actirabilirsiniz. Özellikle şurası yapar denilebilecek bir yer yok. Herkes elden geldiğince bir irine yardımcı olmaya çalışıyor. Malum kimse burda maaşlı çalışmıyor ve gönüllü olarak yardım ediliyor. İki gün olmuş beş gün olmuş bunlara çok takılmamak gerek diye düşünüyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar insAnın oldugu bir gurupta 2 gün oldu cvp yok. kusura bakmayın ama kapatın bu siteyi arkadaşım böyle iş olmaz.
Yavaş sakin ol genç .

Üstat bu işlemleri özel servisler yapıyor mu bilmiyorum ama aranızın iyi olduğu yetkili servislerde actirabilirsiniz. Özellikle şurası yapar denilebilecek bir yer yok. Herkes elden geldiğince bir irine yardımcı olmaya çalışıyor. Malum kimse burda maaşlı çalışmıyor ve gönüllü olarak yardım ediliyor. İki gün olmuş beş gün olmuş bunlara çok takılmamak gerek diye düşünüyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saol abi. Ama özel servisler yapmıyor bulamadım hep yasak diyorlar.

Yetkili servislerde yapmıyor.

İzmir e gelin arkadaşlar hiç sorunsuz 15 dk hiç parasız yapıyorlar :)

İşin şakası bir tarafa yetkili servislere baskı yapsanız İzmir deki Ermat Reno servisi yapıyormuş diye. İşe yaramaz mı.

İzmir Denizli uşak ve Kütahya'da yardımcı olurum.

Merhaba,
Yetkili servislerde tanidik bulabilirseniz yada israrci olursaniz acma olasiliklari yuksek. En son care Aytunc Elektronik Catalca’ya giderek islemlerinizi halledebilirsiniz. Aytunc Elektronik diye aratip iletisim bilgilerine ulasabilirsiniz.

yahu sanki illegal bir şey istiyoruz bende bir iki servisi aradım , biri yasaklandı dedi diğeri yok artık biz yapmıyoruz dedi..zaten arabanın kendi donanımını kullanmak istiyoruz

Bulamadım bnde araştırıyorum ama istanbul anadolu yakası yok yapmıyor servisler

Geri