Selamlar herkese.2015 model icon 1.2 aracımla yokuşta durup kalktığımda 1. ve 2. vitesler de yokuşlarda ilk kalkış anında karyola gıcırtısına benzeyen bi ses geliyor ve 5 saniye sonra gidiyor.Ses çok yüksek şekilde geliyor sanki arabanın biyerleri kopacak gibi.düz yolda ses yok.adanada otuyorum.aracı satın aldığım yusuf baysal yetkili servisine götürdüm ve test sürüşüne çıktık.servisteki usta inatla aracı bağırtarak 3000 devirde kaldırdığı için motor sesi o sesi bastırıyor yada seri kalkışta yapmıyor.daha sonra aracı ben kullandım ve sesi duyurdum.usta umursamaz bi halde bi bakalım dedi ve aracı servise bıraktım.aracın alttakımında gevşek yerler oldunu ve sıktıklarını söyleyerek aracı teslim ettiler.fakat eve geldiğimde bişey değişmediğini sesin devam ettiğini gördüm.aracı tekrar işten izin alarak 1 gün sonra tekrar götürdüm ve usta aracı gönülsüz şekilde servise aldı ve karter korumasının kırık olduğunu ve sesin ondan geldiğini söyledi.karter korumasını sabitledini ve sesin gittiğini söyledi ve aracı teslim etti.aracı teslim aldığımda sesin devam ettiğini ve hiçbişey farketmedini gördüm.acaba bu ses nerden geliyo olabilir arkadaşlar.napabilirim bu konuyla ilgili.aracımdan soğudum bu ses yüzünden