Yokuş Kalkış Desteği

sempati1905

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar benim yokuş kalkış desteği bazen devreye girmiyor gerı kacırıyor bu normalmi ? yoksa bi sıkıntımı var acaba

Hafif eğimlerde sensör algılamayınca girmez...

saol abı tessekur ederım

aynen mustafa abi doğru söylüyor.bir de araç tam durması lazım devreye girmesi için.

Yanlış bılmıyorsam en az %15 açı olması lazım

benim aracımda varmı yokmu nasıl anlayabilirim aracım 2013 touch comfort paket

aynen mustafa abi doğru söylüyor.bir de araç tam durması lazım devreye girmesi için.

Arakdaşın anlattığı problem benim aracımda da var, Megane 4 Sedan 1.5 DCi EDC... Servis öyle bir şey olmaz, her zaman devreye girmeli dedi. Kayıt açıldı, aradılar ama bulunduğum ilde servis yok, memlekete gidince bakılacak. Yeni yazılım gelmiş.

benim aracımda varmı yokmu nasıl anlayabilirim aracım 2013 touch comfort paket
Rampada aracı kaldırırken 3 saniye tutuyorsa vardır diyeceğim de bu aracın en dolusunda bile yok, sen serviste açtırmadıysan zaten olamaz...

Arakdaşın anlattığı problem benim aracımda da var, Megane 4 Sedan 1.5 DCi EDC... Servis öyle bir şey olmaz, her zaman devreye girmeli dedi. Kayıt açıldı, aradılar ama bulunduğum ilde servis yok, memlekete gidince bakılacak. Yeni yazılım gelmiş.

Yazılım konusunda bizi de mutlaka bilgilendirirseniz seviniriz.Çünkü ,rampada eğime göre kaçırma durumu gayet doğal bir durum.Hemen hemen her araçta aynıdır diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Symbol araçlarda ben de yok diye biliyorum ve açtırmak icin servis ile aranızın iyi olması aksi halde Renault yasakladı diyerek işlem yapmıyorlar.

Yokuş kalkışa ek olarak bende fluence var ve araçta yokuş kalkış desteği var fakat yokuşun eğimine göre çok az da olsa gaza basınca arkaya doğru kayıp hareket ediyor. Yanı düz zeminde gibi kalkmıyor Renault dışında bir çok hill hold olan araç kullandım onlarda bu durum yok. Belki benim araca özel bi durumdur bilemiyorum ama böyle bir olay farkettim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri