güle güle kullan gökhan, sayende tüm markaların artısısını, eksisini öğreneceğiz, alacağım zaman epey veri toplanmış oluyor burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bende isme kandım bakalm ne olacak..Hayırlı olsun Gökhan Piranha piyasadaki çoğu markadan iyi 7" navigasyonu var bende de video oynatması haricinde herşeyi çok iyi
tum markalar derken abla ?güle güle kullan gökhan, sayende tüm markaların artısısını, eksisini öğreneceğiz, alacağım zaman epey veri toplanmış oluyor burada
daha önce dark almıştın ya şarj sorunu yüzünden iade, şimdi piranha bundan memnun kalırsan sorunsuz, almayı düşünenler için de yönlendirici olur misal ben, gerçi ben alana kadar daha kaç model çıkar orası ayrı :SValla bende isme kandım bakalm ne olacak..
tum markalar derken abla ?
eevet bana arizali gelen marka dark evopaddi.... onur gonullu aldi o kullaniyor simdi guzel diyor piranha geldi simdi onunla yaziyorum simdilik iyi gibi ama ilerleyen zamanlari beklicezdaha önce dark almıştın ya şarj sorunu yüzünden iade, şimdi piranha bundan memnun kalırsan sorunsuz, almayı düşünenler için de yönlendirici olur misal ben, gerçi ben alana kadar daha kaç model çıkar orası ayrı :S
sagolasin memo evet aldik bakalimhayrlı olsun, güle güle kullan, tanıtımı inceledimde gayet hoş ve kullanışlı duruyor, fiyatıda uygun