Yine Oo :) ( 32 HR 034 )

hayırlı olsun güzel bir sonuç uyumlu olmuş buralara bakınca araba alasım geliyor sonra düşünüp vazgeçiyorum şuan arabaya ihtiyacım yok olunca çok şükür fluence emrimize amade :D

80 lik zımpara aldım gri sprey boya aldım ve parlak astar aldım akşama kolları sıvıcaz inş güzel bir çalışma olur resimlerini çekip koyarım bende inşallah

80 lik zımpara aldım gri sprey boya aldım ve parlak astar aldım akşama kolları sıvıcaz inş güzel bir çalışma olur resimlerini çekip koyarım bende inşallah

Çalışmalarının resimlerini bekliyoruz Cengiz. Ayrı bir konu açarsan senin için daha iyi olur. Mümkünse demontaj resimlerini de ekleyiver olur mu? Bakarsın bizde uygulamaya kalkarız.;)

Çalışmalarının resimlerini bekliyoruz Cengiz. Ayrı bir konu açarsan senin için daha iyi olur. Mümkünse demontaj resimlerini de ekleyiver olur mu? Bakarsın bizde uygulamaya kalkarız.;)

tabikide hakkı akşama hepsini yapıcam inşallah sökerken takarken

cok güzel olmuş eline sağlık yalnız arka kollarda soyulmuş oralaradaa bi are düşün abi :eyv

Benimkisi Gümüş Gri , Resimde Görüldüğü Gibi Sende Bu Renk Ypabilirsin :eyv :eyv

tayfun arkadaşım faceden ekledim seni haberin olsun oradan da konuşabiliriz bilgin olsun senn için uygunsa

cok güzel olmuş eline sağlık yalnız arka kollarda soyulmuş oralaradaa bi are düşün abi :eyv

Sokmek için ugrasmamak , o kötü görüntüyü biraz olsun ortadan kaldırmak için sadece üst kisimlari yaptım yakında farklı bir plan ile karsinizda olacagım :eyv :eyv

Sokmek için ugrasmamak , o kötü görüntüyü biraz olsun ortadan kaldırmak için sadece üst kisimlari yaptım yakında farklı bir plan ile karsinizda olacagım :eyv :eyv

senin planların hiç bitmiyor zaten tayfun 2 günde bir 32 HR 034 32 HR 034 hehe maşallah kardeşim aracına özeniyorsun merakla bekliyoruz :kahve

Bu kollardaki soyulmalar benımde cok kafama takılıyordu. Karbon kaplamış babam ama pek guzel durmamış :) En iyisi söküp boyamakmış. Gerçekten çok güzel ve orjinal bişey olmuş :eyv

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
Geri