Allah korusunya nasıl bölünmüş ikiye hayret ettim bu kadar kolaymı bölünür bir araba :soru ama bizim buralardada görüyorum altında şahin doğan var virajları nasıl kaydırarak patinaj çekerek dönüyorlar gördümmü hemen yavaşlıyorum önüme arkama denk gelmesinler diye.
Trafik ve araç denetlemeleride her yönden artmalı, tüvtürk istasyonları fasülyeden vize vermemeli araçlar komple incelenmeli. Ben zaten bakımlı olan aracımı vizeye gitmeden servise gösteriyorum eksiklerine bakılsın diye arabada tık yok bana el frenin yüzde 5 diğer tekerden daha az tutuyor aralarında fark var hafif kusurlu geçtin diyor, yan tarafta bilmemkaç model tarihi ford minibüs var çiçek abbas filminden kalma siyah duman atarak tren gibi çalışıyor, her yeri çürümüş tekme atsan dökülücek oda hafif kusurla geçiyor şaka gibi gel buradan yak !! Polis merceksiz araca çakma 50 TL'ye xenon takıp milleti kör edenlere ceza yazmalıki, vizesiz gezenlerin arabalarını bağlamalıki, ehliyetsiz ve alkollü yakalananları pişman etmeliki bazı şeyler düzelsin ülkemizde. Allaha emanet yaşıyoruz.