Yine Benim Arabamı Satıyolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mucan63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hemen Sahibinden Müşteri Hizmetlerini Arayip Durumu Bildirin Derim , Böyle Dolandiricalara İzin Vermemek Lazim .. :asabi :asabi

Yok simdi bide soyle dusunmek lazim bence adamin araba sifirmis zeten imkani yok belki mecburiyet ten koydu belki fotoyuo an ici acil ben dolandiricilik goremedim plakayida kapatmis

Kavga ile birsey kazanmak hayvanlar alemine mahsustur

Kimsenin kavga etme isteği yok arkadaşım, araç sahibinin rahatsız olması ve gereğinin yapılması gayet normal bir durum. Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Çoluk çocuğun bile elinde kameralı telefon varken 65 milyarlık araç sahibinin imkanlarını burada tartışmayalım.. Verdiğin örnek de çok kışkırtıcı yalnız, bu kadar yorum yapan insanı hayvana benzetemezsin. Seni uyarıyorum...

Son düzenleme:
Böyle düzenbazlar cok cok fazla aramızda galerici bi tanıdık arkadaşım var bazen farklı illere araç almaya gidiyor ilandaki araç ile gittiğinde farklı renk araç oldugu bile oluyormuş..

@hydrbzkrt resmen ortaligi karistiriyosun. Baskasinin aracini kendi araciymis gibi fotosunu gostermek dolandiriciliktir. Foto cekememis olabilir kabul ediyorum o zamanda aracin resmi fotolarini kullanabilirdi.
Ayrica sozde kullandiginiz ata sozu tamamen yersiz

Rfc yonetimi vbulletin sisteminden otomatik hologram uygulamasi kullanabilir. Fotolar calinsa bile siteden alindigi belli eder.

Şuan için elimden gelen şikayet etmekti..Umarız yardımcı olmuşuzdur..Takmayın kafanıza bu ayarda bir sürü fluence var. Umarım bir an önce kaldırırlar ilandan.

Ahlaksızlık terbiyesizlik insan oğlu neden bu tarz sahtekarlıklar yapar ki arkadaş aracın başına gelince anlaşılmıyacak mı

Bulucan o adamı ağzını burnunu kırıcan ayıp denen bişey var

savaş abi haklı bence bu tarz insanlar yüzünden insanlarda güven kalmıyor

birde abi benim aklıma birşey geldi o fotoları indirsek o ilanın aynısını biz açsak altına da açıklama olarak birşey yazsak olmazmı sonuçta bir ilandan 5 10 tane olupta farklı kişiler verince ilanı millette düşünür bu işte bir iş var diye yinede sizin takdiriniz

Geri