Yıllık Bakım için öneri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pacenko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pacenko

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar.
Aracım Clio 4 0.9 tce 90bg 2013 4 ay önce aldım forumda da yeni sayılırım.
Aracımın yıllık bakimi geldi malum Mais'in fiyatları belli sanayiye göre ancak biraz bakim olaylarında hassas biriyim Mais'e mi yoksa sanayiyı mi tercih etsem karar veremedim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim fiyat olarak sanayi güven olarak Mais daha cazip geliyor size hangi seçeneğe yonelmeliyim ?

Renault android programında yazan liste bu şekilde;

Yağ /Hava /Polen filtreleri değişimdi.
Motor yağı değişemi.
Aksesuar kayisi ve makaralar değişecek
Soğutma sıvısı değişemi.
Fren hidroligi degisimi.
Klima akışı kontrolü ve seviyesi tamamlanması.
Klima sistemi temizliği ve kontrolü.

Şimdiden teşekkürler.

Az önce Renault Mais'ı aradım 510 tl dediler yukarıda yazılanlar için şok oldum. Yeni araba veriyolar heralde soygunculuk bu.

E yetkili servis fiyat normal. Disarda yaptirin bence. Sanirim aracin garantiside bitmis.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sarf malzemelerini (filtreler vs) orjinal alıp, bakımları sanayide yaptırabilirsiniz, yarı fiyatına mal olur.

E yetkili servis fiyat normal. Disarda yaptirin bence. Sanirim aracin garantiside bitmis.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen hocam garantisi bitti.
Dışarıda yaptiricam gibi duruyor.

sarf malzemelerini (filtreler vs) orjinal alıp, bakımları sanayide yaptırabilirsiniz, yarı fiyatına mal olur.

Oda akıma gelmedi değil orjinallerinin fiyatlarını öğrenip bu yola başvurabilirim hocam

Evet orjinal parcayi sanayiden alip yaptirin hem uygun fiyat hem kalite oluyor.fren hidrolik degisimi sanayide yapabilecek babayigite bugune kadar rastlamadim.gerek yok deyip gecistiriyorlar.bi kac hafta once kendim degistirdim hidroligi komple.total espli araclar icin 2 kutu aldim 15 er tl den shell benzinlikten.sari renk 2 kutu rahar yetti.

Bitti bizim bakımlar.

Bursa'da yaşayan arkadaşlar ; yıllık bakimi yaptirabileceğim bir yer var mı acaba güvendiğiniz sorun sıkıntı çıkarmayan size, yardimci olabilirmisiniz ?

serviste yaptırmak daha avantajlı gibi,aracı satarken falan kolaylık oluyor

Geri