Yıldız Farkı

Kadir araç kimin bilmiyorum ama b.k gibi parası var anladık da o tamponla kaldırıma neden tecavüz etmiş hep böyle park etmiyordur umarım

Kim ne derse desin megane 2 arkadaş duruşu yeter yemiş mersoyu vallahi asaleti yeter renaultun merso ezilmiş büzülmüş meggy nin yanında fırsatını bulsa silindir piston dağıtacak :D

Her ikisinede MaşAllah yalniz Ben Meggyden cok cektim onun icin Mercedes diyorum hehe hehe

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Kadir araç kimin bilmiyorum ama b.k gibi parası var anladık da o tamponla kaldırıma neden tecavüz etmiş hep böyle park etmiyordur umarım

Valla şimdi yanına geri geri park ettim , bu sefer kaldırımın en ince noktasına park yapmış ve arka lastiği o kanala düşürüp kaldırıma dayamış .
Kaldırımdan geçmek sıkıntı :D

E220 CDI bu akşam baktım .

Adam Petrol Ofisi sahibi :)
Kim ne derse desin megane 2 arkadaş duruşu yeter yemiş mersoyu vallahi asaleti yeter renaultun merso ezilmiş büzülmüş meggy nin yanında fırsatını bulsa silindir piston dağıtacak :D

Megane fena bir araba değil iyi idare ediyoruz :)
Her ikisinede MaşAllah yalniz Ben Meggyden cok cektim onun icin Mercedes diyorum hehe hehe

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
Bir seçim yapmak gerekirse tabi mercedes derim :)

meggy iyidir ya, yıldız kadar olmasada lüksü, zamanında orta sınıfın yıldızıydı ve halada öyle bence, geniş ve bir o kadarda oturaklı bir otomobil meggyler :eyv

mercedes yasli arabasi ya meganin sekli yeter :D

Paran varsa meggy filan hikaye kardeşim. Alacaksın Bemço, merso veya avudi:hıh

Geri