Herkese selamlar. Uzun zamandır buralarda bişey paylaşılmamış. Yeni bir akım başlatalım. Yıkanmış araçlarımızı bu post altında paylaşalım.
Hafta içi malum yağışlar sebebi ile battıktan sonra yine detaylı bir temizlik yaptım. Aslında her yıkamada olabildiğince aracın altı dahil ulaşabildiğim yerlere köpük ve su vurmaya çalışıyorum.
Temiz olmadığı zaman içim rahat etmiyor.
O zaman terapi gibi içerikleri salıyorum. Bu işin en büyük keyfi özenle temizledikten sonra özenle keyifle fotoğraf çekmek tabi kii
Öncesi
Yıkama aşaması
Ve sonrası detaylı bir kurulama temizleme aşaması
Würth motor içi temizleyiciyi az biraz atıp üstüne bez ile yayarak mükemmel görüntü elde etmek mümkün. Ama bu şekilde uygulamak için motorun temiz olması tavsiyem olur.
Sonrasında tabi ki her yıkamada en az bir yeni areon koku asarım.
Ve işin en güzel kısmına geldik güzel fotoğraflar yakalamak
Maşallah demeyi ihmal etmeyelim Allah cümlemizin araçlarını kazadan beladan korusun hepsine maşallah
Hafta içi malum yağışlar sebebi ile battıktan sonra yine detaylı bir temizlik yaptım. Aslında her yıkamada olabildiğince aracın altı dahil ulaşabildiğim yerlere köpük ve su vurmaya çalışıyorum.
Temiz olmadığı zaman içim rahat etmiyor.
O zaman terapi gibi içerikleri salıyorum. Bu işin en büyük keyfi özenle temizledikten sonra özenle keyifle fotoğraf çekmek tabi kii
Öncesi
Yıkama aşaması
Ve sonrası detaylı bir kurulama temizleme aşaması
Würth motor içi temizleyiciyi az biraz atıp üstüne bez ile yayarak mükemmel görüntü elde etmek mümkün. Ama bu şekilde uygulamak için motorun temiz olması tavsiyem olur.
Sonrasında tabi ki her yıkamada en az bir yeni areon koku asarım.
Ve işin en güzel kısmına geldik güzel fotoğraflar yakalamak
Maşallah demeyi ihmal etmeyelim Allah cümlemizin araçlarını kazadan beladan korusun hepsine maşallah