Yiğitalp in doğum günü ve F-TUG-ZEN hikayesi

O trafikte rolling yapmak imkansızdı,Vahap yol açık demeseydi çıkarmıydım hiç,o geçen zamanda Adapazarı na giderdik... :)
TUG Kangoo tamponundayken yol vereydin de göreydin neticeyi,hep üzerime kırdın direksiyonu Furkan'lar şahit... :D

Usta bari sen vahaptan alma bu kıvırmayı :D

Usta bari sen vahaptan alma bu kıvırmayı :D
Ne kıvırcam kardeşim,baktın olmuyor TUG dan kaçamıyorsun :D imkansız bir makasa girdin sana bir şey olacak diye ödüm çıtladı ama iyi çıktın o aradan ,Allah'tan altındaki F/Kangoo yoksa ...........

26.05.2013 - Pazar sabahı işte, mis gibi rolling vakti...
Ben geçtiğim bir kangoo bir daha geçmek keyif vermiyor vahabım ya :D
Ne kıvırcam kardeşim,baktın olmuyor TUG dan kaçamıyorsun :D imkansız bir makasa girdin sana bir şey olacak diye ödüm çıtladı ama iyi çıktın o aradan ,Allah'tan altındaki F/Kangoo yoksa ...........
hahahaahaha allahtan arabayı carbonladın :D gözlerede yaptıralım ama :D türbeye geldiğimizde hepinizin dimağı kurudu be sürekli ne makastı o neydi öyle hayatta yapamam büyüksün felan :D

Nice sağlıklı yıllara. Demekki ne varsa yine eski toprakda (F/Kangoo) var.:) Bu arada furkanı bağdatlılar servisin önünden geçerken gördüm. Arkasından devam ettim ama trafiğin yoğun olmasından dolayı bir türlü yetişemedim.:salca
Ben Usta'nın yanındaydım Emre abi babamdaydı araba :)

ZeN Kangoo bu gün hepsinin tozunu attırırdı da kardeşim yazılımını yükleyemedik bu gün :eyv nasipse akşama yazılımsal olarak hazırlanmış olur, sonra görürüm ben onları :silah

Vay güzel chip değil, sadece aracın orjinal yazılımı güncellenecek dimi? Birde güncellemeyi kendinmi yapacaksın? Kendin yapıyorsan bizim için bilgi amaçlı videoda çekersen iyi olur. Kolay gelsin.:eyv

sen bu gün kendi gözlerinle gördün kardeşim; adamlar cihazı doğruca renault için yapmışlar, bize de uygun yazılımı bulup yüklemek kalıyor sadece ;) güncellemeyi şimdi indirdim, çeker videosunu koyarım ;)

güncelleme derken?

hahahaahaha allahtan arabayı carbonladın :D gözlerede yaptıralım ama :D türbeye geldiğimizde hepinizin dimağı kurudu be sürekli ne makastı o neydi öyle hayatta yapamam büyüksün felan :D
smiley4401.gif
böyle bir şey yaptığımızı hatırlamıyorum ama F/Kangoo nun yol tutuşu gerçekten tartışılmaz,eski sahibi aracı güzel hazırlamış... :D

Ben Usta'nın yanındaydım Emre abi babamdaydı araba :)
ok kardeşim zaten satılık yazısının dilekçe kadar ciddi olduğunu görünce kesin furkanın aracıdır dedim.qw

Bir Göründüm Bi Kayboldum :D Ben Olaydım Ah Diyorum Ah Hepinizin Tamponunda Oynarım :D Hepiniz Tribe Girerdiniz :D 100 HP Gücündeki DK Symbolümle :)

Geri