Yetkili servis mi yoksa sanayiye gitmek mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpka

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Motor yağ değişimi için genel de hangi marka öneriyorsunuz ? Yetkili servis 490 tl derken oto sanayi de 350tl mal oluyor. Tabiki motor yağ filitresi , hava filitresi , polen filitresi ve motor yağıolmak üzere.

Yetkili servise gitmenin ileri de çok işi yaradığını bizzat yaşayan biri olarak yetkili servis diyorum[emoji106][emoji173]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Servis pahalı olsa da mecburen tercih ediyorum çünkü sanayi ustalar eskisi kadar bilgili değil. En ufak arızalarda alakasız parçaları değiştirmeye çalışıyorlar. Birkaç ay önce kalorifer çalışmıyordu yolda olduğum için sanayiye girmek zorunda kaldım, biri klima kompresörünü, biri de fan motorunu değiştirmeye kalktı. Arkama bakmadan çıktım tabi, sonra servise gittim kalorifer sistemi su almış temizleyip verdiler 150 liraya hallettim, sanayideki ustalara kalsak biri 1.000 biri 500 lira masraf çıkar diyordu.

Motor yağ değişimi için genel de hangi marka öneriyorsunuz ? Yetkili servis 490 tl derken oto sanayi de 350tl mal oluyor. Tabiki motor yağ filitresi , hava filitresi , polen filitresi ve motor yağıolmak üzere.
Araç kaç yaşında

6.5 yıl clio grand tour kullandım ve tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım. Sanayide eğer gerçekten çok iyi bir ustaya denk gelmezseniz sıkıntı yaşıyorsunuz. Bir kere zorunluluktan fren balatasını sanayide değiştirdik, 6 ay sonra serviste yenilemek zorunda kaldım. Pahalı olduğuna katılıyorum ama garantili iş yaptırmak istiyorsanız servisten şaşmayın.

karteri sağam renaultun...isteselerde civata sıyıramıyorlar..
yağ değişimini sanayide yaptırabilirsiniz :D

kıhkıh

ama buji...bobin değiştirerken dikkat edin..
4 de 2 yapmışlar... 2 sini sıyırmışlar...1 senede:D

Servis bence ileride herhangi bir sıkıntıda hesap sorabileceğin bir yer olmalı

Geri