Yeşil coupem....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencecz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değişik bir renk,maşallahı var kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Massallah :eyv

teşekkürler arkadaşlar...

İki yeşil sevdim Mercedes ördek başı yeşili ve Megane Coupe yeşili Çankaya'da görmüştüm bikaç

gün arayla park etmiş canlısını görünce daha bi içim ısınmıştı...:)

Sizinkinide Balçova'da görmüştüm sanki...

Maşallah güle güle sürün...

Gerçekten zor bir renk ama çok yakışmış. Maşallah. Bu araç huyundanmıdır suyundanmıdır herşeyi kaldırıyor yaw :aytuğ ne yapılsa yakışıyor bu alete...

Geçen sene Balçova'dan aldım arabayı 70000 km de.çok bakımsızdı. Sunroof,kelebekler çalışmıyordu.birkaç parça boya istiyordu.Ağır ağır yaptırdım hepsini. Bir tek bagaj motoru kaldı yapılacak.Serviste 350 ye malolacak ama yaptıracam en kısa zamanda. lpg taktırsam mı kararsızım.bu ay vizesi var.

2. sanayide Mustafa usta war hocam oto elektirikci telefon numasını özelden verebilirim 20 30 liraya halleder senin bagaj kilit motorunu Lpg taktıracaksanda atikerden uzak durmanı tavsiye ederim malzemeleri ciddi anlamda kalitesiz.

bagaj motoru oynanmış daha önce.çakma motor takmışlar.3-4 kez oto elektrikçiye tamir ettirdim 2 hafta düzgün sonra bozuk.motoru getirttim servise yapamadılar.set halinde değişmesi gerekiyormuş.servise garantili yaptıracam artık.ustalarla uğrasmaktan bıktım..

benim eski motor u iptal edip 99 megane ların motorundan taktı usta sadece eski mekanızmanın dışını ve çeki teline kullanıp monaj yaptı temiz işçilikle 3 aydır sorunsuz kullanıyorum ben yinede karar senin tabi

Geri