Yeniden megane II ye dönüş yapıyorum :D

Temiz megane bulman zor .

Sana bir beyaz megane satmak isterdim ama yaz için kaporta cila projem var , cilaladıktan sonra satabilirim :D

bende de beyaz meggy vardı valla diğer renk olan arkadaşlar darılmasın ama megane de en güzel renk beyaz

Konuyu hortlatayım.:) 2004 Megane 2 90-100bin km HB yada Sedan sizce temiz boyasız fiyatları nelerdir.

Konuyu hortlatayım.:) 2004 Megane 2 90-100bin km HB yada Sedan sizce temiz boyasız fiyatları nelerdir.

Hb ler 26 ila 29 arası en fullerı , sedanlar 28 35 arası en fullerı bahsettıgınız km de degğişensiz boyasiz :eyv :eyv

Piyasa çok yükseldi.Çok temiz 2004 Megane II sedan tekno+executive paketli 109 bin km deki kül gri aracımı satmayı düşünmezken 32.000 tl teklif geldi satmayı düşünmediğim için geri çevirdim ama piyasa çok yükselmiş.

Piyasa çok yükseldi.Çok temiz 2004 Megane II sedan tekno+executive paketli 109 bin km deki kül gri aracımı satmayı düşünmezken 32.000 tl teklif geldi satmayı düşünmediğim için geri çevirdim ama piyasa çok yükselmiş.

:) HB de eder inşallah:)

Geri