Yeni yaptırdığım APP plaka

Yeni plakalarda mühür zorunluluğu yok diye biliyorum . Burda trafiğin vermiş olduğu plakaların çoğu mühürsüz .

Yeni plakalarda mühür zorunluluğu yok diye biliyorum . Burda trafiğin vermiş olduğu plakaların çoğu mühürsüz .

Bu zorunluluk kaldırılmış ama genede mevcut trafik tescilli plakaların araçlarda bulundurulması gerekiyormuş..

​Güle güle kullan abi.:eyv

güle güle kullan abi :eyv
bende yaptıracağım mühürlüsünden ama çevirmede çevrilip mühürlü olduğunu gösterdikten sonra filmlerden yazalım o halde demelerinden korkuyorum :)

güle güle kullan abi :eyv
bende yaptıracağım mühürlüsünden ama çevirmede çevrilip mühürlü olduğunu gösterdikten sonra filmlerden yazalım o halde demelerinden korkuyorum :)

Film konusunda arka kapı ve bagaj camlarında sıkıntı yok, birçok model bu esneklikten dolayı renkli cam modelli araçlar ürettiler.

Gule gule kullan Abi umarim talihsizlikler yasamazsin ben cook kararsiz kaldim en son orjinal plakalara piano black kaplama yapip cerceveyide beyaz yaptirdim mis gibi oldu

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

img0951zm.jpg
Bu akşam takıldı plakalar, orada hemen çektim fotoğraf, artık Pazar günü yıkatma zamanı detaylı fotoğraflar çekerim
img0950sb.jpg

inş sıkıntı çıkarmazlar :eyv güle güle kullanın :)

Hayırlı uğurlu olsun Aykut abi, iyi günlerde kullan,:eyv

Geri