Yeni Symbol Yol Bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nedim83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

İstanbuldaysanız İnanlar otomotiv Eyüp şubesinde yaptırdım ben. RFC üyesi olduğunuzu belirtin yardımcı olacaklardır.

yol bilgisayarını aktifleştirdik ama dış sıcaklık bilgisi çıkmıyor. Serviste yol bilgisayarını açmış olmanın verdiği sevinçle dış sıcaklık olayını sormayı unuttum. Aracım baz model olduğu için sıcaklık ölçme tesisatı olmayabilir mi? Sağ aynanın altında da sensör yok.

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

yol bilgisayarını aktifleştirdik ama dış sıcaklık bilgisi çıkmıyor. Serviste yol bilgisayarını açmış olmanın verdiği sevinçle dış sıcaklık olayını sormayı unuttum. Aracım baz model olduğu için sıcaklık ölçme tesisatı olmayabilir mi? Sağ aynanın altında da sensör yok.

benim aracımda da dış sıcaklık göstergesi yok 1.2 joy model , ancak yol bilgisayarı açılırken de böyle birşey olcağını söylemediler.

o zaman tesisat kesin yok.

- Güle Güle Kullanın. :)

Merhaba, benim de 2013 model yeni kasa 1.2 16V Symbol aracım var fakat yol bilgisayarında sadece saat, alınan yol ve yağ değişimine kalan kilometre gözüküyor o da "-----" şeklinde. Burada yazılanları okuyunca yetkili servise götürdüm aracımı fakat aracımda böyle bir donanım olmadığını söylediler. Bu konuyla ilgili net bir bilgisi olan var mı aracımda bu donanım yok mu? Teşekkürler.

Son düzenleme:
İstanbulda iseniz Sponsorumuz İnanlar otomotiv'e uğrayın..

donanım var servise zor gelmiştir. aracı bilgisayara bağlayıp açmaları gerek o özellikleri sadece ilk aldığım zaman benimde sizin söylediğiniz gibiydi sonra açtırdım

Geri