Yeni sandero stepway & clio 4 touch

Sence Hangi Arac ?

• Kullanılan toplam oy
    32
Kardeşim sana clio4 yakışır be takılma sen aradakı 5000 lira farka..:D

Madem araba olsun diye binceksiniz o zaman dacia alın derim 5bin liraya kaç bin km yol yaparsınız onu düşünün benim fikrim bu yönde. 2. elde clioda 2 bin lira zarar ederseniz daciada 4 bin lira zararınız olur totalde 3 bin lira kar etmiş olursunuz he ben clio4 e bayılıyorum bunu almalıyım diye düşünüyorsanız orası ayrı tabi.

34 bine o resimdekinin aynısı sanderoyu veriyorlarsa bir dk bile düşünme al.

Ankete Gel RFC Burak Dinlere Hangisini Alalim
Mevzu Buyuk Ahali

Ben iki gün önce yeni dacia sandero stepway almaya gittim renault bayiisine,adamların araçtan bile haberleri yok,bana eski kasayı satmayı çalışıyorlar.Yok daha çıkmadı,sistemde gözükmüyor,yok daha o gelmez bir seneyi bulur gibi şeyler.... Bunları bana diyen satış müdürü ! şaştım kaldım.Diyorum reklamları dönüyor,sitelerinde fiyatları bile açıklandı,hayır yok daha diyorlar bana.Her neyse symbolde kampanya varmış, stepway almaya diye gittik,hemen son symbolü kaptık :) .Büyük ihtimalle ileride alacağım 2-3 araç dacia sandero stepway olacak,tabi fikrim değişmezse o zamana kadar. He birde şu var,kendim kullanacağım,özel aracım olacak desem, hiç affetmem clio 4 ün en fulunu alır geçerim.

Clio tartışılmaz tabiki ama sandero stepway alıp aradaki 5 bin tl lik farkla bi şekil yapabilirsin güzelde olur hani:)

ikisi arasında aman aman bir fark göremedim inceledim de şimdi . fiyat dısında ama ben de clio 4 cü lerdenim ben arada kalsam clio alırdım .

​Dacia'lara bir başka gözle bakıyorum artıkqwama dostlarında dediği üzere reno amblemi ve 2.el satışı açısından 4 diyoruz mecburen....................

Clio:eyv

biraz önce tepretogullarına gidip inceledim sanderoyu...kalite olarak iyileştirilmiş iç görüntüsü dışa nazaran daha vasat..jantlar kapak ama çelik jant gibi duruyor ellemeden anlayamazsınız..:)navigasyonlu teyipte cd çalma özelliği yok..diğer teypte cd var navi yok..yüksekliği dusterdan 3 cm düşük ama gözle anlayamıyorsunuz yanyana duruyorlardı aynı yükseklikte gibiydiler..iç oturma alanı ve yol görüşü iyi fakat ben oturunca arkamda oturan sıkışıyor,diz mesafesi az,ama oturunca kafa-tavan arası baya geniş..bagaj genişliğide baya var..yol bilgisayarı yok..en üzüldüğüm özellik bu oldu..genel olarak güvenliğe önem vermiş bu sefer dacia..eften püften özellikleri kaldırmış..zaten o özelliklerde olsa 40 binden başlar ve clionun önünü keserdi...sonuç olarak büyük ihtimal sandero olacak gibi..navigasyonsuz,yedek lastikli siyah renk en dolusu 33.500 e bırakıyorlar..siyah renk ellerinde yokmuş 15gün sonra gelir dendi..bakalım hayırlısı diyelim...evdekiler pek yeni araba almamı istemeselerde bir şekilde ikna edip alıcam diye düşünüyorum..:)bu hafta içi netlik kazanır..

Geri