Yeni Nesil Clio 4 Göründü! Ama Kamuflajlı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömERgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ömERgin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yeni Clio almayı planlayanlara duyurulur; yeni nesil Clio 4 geldi geliyor! :) Uzmanlara göre mini yeni Megane ile karşı karşıya olduğumuz yönünde.

few_2745_1.jpg

fs_7244.jpg

fs_665.jpg

Sanırım bu yeni nesil Clio 4 değil, Clio 5 . İyi geceler

Olabilir hocam, haklısınız.

Umarım Trim seslerini kesmişlerdir iç dizaynı ilerlemiş görünüyor , hayırlısı...

https://www.youtube.com/watch?v=2uhPj3fDRJ4

Şu jantları oldum olası sevmedim!

Videodaki gibiyse bence Clio 4 daha güzel. Resmen çirkinleşmiş!

Clio 5'i sanırım biraz hatları daha keskin yaparak BMW 1 Serisi gibi yapmışlar..

videoya değil de kamuflajlı görüntülerine bakın derim. ekimde sanırım başlayacak satmaya . clio 5.nesil olacak. clio 5 olarak gelecek.

Umarım iç mekandaki seslere önem verirler, rüzgar sesi ve yalıtımı da iyileştirmeleri temennimiz. Resimlere bakılırsa kelebek camı yine koyulmuş, bu konuda malum renaultun başarısı ortada ve rüzgar sesi yine vazgeçilmezi olur Clio5in. Bir sitede Bursa'da üretileceği üretim maliyetlerini minimum tutulacağına dair açıklama okumuştum. Buradanda anlaşılıyor yine clio 4'e göre tasarım dışında birşey değişmeyeceği. Açıkçası benim umudum yok.

Talisman Megana benziyo, Bu yeni çıkacak clio da Meganı andırıyor :) Stop farlarını da kaşlı yaparlar ?

Her yerinden ses gelmesini kessinler bize yeter :D ama zaten elimdeki clio 4 ü satim bidaha clio ya bulaşmam :D

Geri