Yeni Megane 4 ile ben de aranızdayım :)

Hayırlı olsun Megane 4 harika gerçekten

Teşekkürler sağolun.. Ben de giderek alışıyorum arabaya yaklaşık 500 km oldu tüketim 6.0 litreye düştü. Tek olumsuz sayabileceğim şey müzik sistemi yetersiz. Bose müzik sistemi olmalıydı bence böyle güzel bir araçta. Kaldı ki makyajlı clio da bile olacakmış. Bu açıdan ayıp etmişler yani..Müzik ses kalitesi yetersiz tek eleştirim bu ..

Hayirli olsun. Rlink icin bayinin kod yada mailinizi girmesi gerekiyor sanirim, ben oyle hatirliyorum :) kazasiz belasiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rlink 2 yi kendiniz de aktif edebiliyorsunuz, Rlink store giriş yapmayı deneyin orada tarif ediyor, uygulamayı bilgisayarınıza indiriyorsunuz, aktivasyon 1-2 gün içinde gerçekleşiyor.
Ben aktivasyon işleminden sonra e-mail adresimi de tanıttım araca maillerime araçtan bile ulaşabiliyorum.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Bende GT line var, akıllara zarar bi araba. Golf almaya niyetliydim ama iyiki almamışım. Çok sevdim bu arabayı eminim sizde kullandıkça daha da seveceksiniz. Tekrar hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Rlink 2 yi kendiniz de aktif edebiliyorsunuz, Rlink store giriş yapmayı deneyin orada tarif ediyor, uygulamayı bilgisayarınıza indiriyorsunuz, aktivasyon 1-2 gün içinde gerçekleşiyor.
Ben aktivasyon işleminden sonra e-mail adresimi de tanıttım araca maillerime araçtan bile ulaşabiliyorum.
Aynen ben de maillerimi araçtan okuyabiliyorum.Ben de dediğiniz gibi üyeliğimi aktive etmiştim.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı umarım.

Geri