Yeni kia ceed megane 3 karsilastirmasi.. sizce yeni kia ceed nasildir?

kia ceed 1 yıldır şirket aracı olarak kullanıyoruz 5 adet geldi intercity den donanım olarak tatminkar 6 ileri şanzıman fakat ilk günden beri aracın yol tutuşunu hiç beğenemedim.kullanan diğer arkadaşlardada aynı sıkıntı var.ben yerinde olsam meg 3 gibi araçtan inip ona binmezdim audi ww falan olsa neyse veya merso ama kia :) mevsimlik araba gibi eskiyince dökülecekmiş hissi verdi bana :)

meg3den inip ceed e nolursa olsun binme bence daghan abi..

Gerek yok bencede aracın gayet iyi ceed güzel araç fakat boşuna zarara gerek yok derim

bence kia iş değil hela megane 3 e biniyorken.

kırmızı yada turkuaz renkli cam tavanlı i30 derim.. bence düşünün

Kia Ceed Gerçekten Yakıtı Hunharca Harcayan Bir Araç ve Harcadığı Yakıtın Hakkını Vermiyor Gitmiyor Araçlar, Şahsen Ben Megane 3'ü Satıp Asla Bir Ceed Almam :eyv

Hyundai i30 düşünülebilir,oda güzel araç

Hyundai i30 düşünülebilir,oda güzel araç
i30 ve ceed aynı şey aslında.fiyat olarak hyundai biraz daha pahalı kiaya göre sadece.ceed daha alımlı duruyo şekil olarak.

Kia Ceed Gerçekten Yakıtı Hunharca Harcayan Bir Araç ve Harcadığı Yakıtın Hakkını Vermiyor Gitmiyor Araçlar, Şahsen Ben Megane 3'ü Satıp Asla Bir Ceed Almam :eyv

ayrıca yakıtı hunharca falan da harcadıgı yok manuellerının. şehir içi 5.2 sehır dısı 3.8 yakıyo.. gayet normal ve iyi..artık kötü araç üreten firma yok , hepsı nerdeyse aynı derecede iyi üretiyo.. ama Türkiye'de önyargı var kia gibi markalara..direk '' tüü kaka ''oluyo adını duyunca.. çelik motorun dangozlugu gercı bunun sebebı bırazda ama artık o capitalleri sephiaları ureten kia yok.. araçları bayagı bayagı iyi ;) sahsen megane 3 ve ceed arasında kalsam ceed alırım

megane 3 illa değiştirilecekse jetta yada c5 bakardım:)

Geri