Yeni Katılım

Ailemize hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun. Kol dayama amster marka iyidir ama fiyat olarak biraz pahalıdır. Servisinden orjinal kol dayama fiyatını sorun amsterle arasında pek fiyat farkı yoksa orjinal takmak mantıklı.

Servis orjinal koy dayama için 465TL gibi bir fiyat verdi, armster'lar nette yaklaşık 275TL civarı. Arada 200TL gibi bir fark var ama orjinali mi önerirsiniz?

Mekanik bir aksam değilki. altı üstü kolcak yani. yazık günah o kadar paraya bence.. sonuç olarak önemli olan işinin görülmesi oda serviste kalkıp size özel bi kolcak takmayacak nihayetinde ..
Servis orjinal koy dayama için 465TL gibi bir fiyat verdi, armster'lar nette yaklaşık 275TL civarı. Arada 200TL gibi bir fark var ama orjinali mi önerirsiniz?

İyi günler. İyi forumlar

aynı şekilde 2016 aralıkta aldıgımız capturdada eco2 yazıyor

hoşgeldin.iyi forumlar dilerim.

Hayırlı olsun.Doğru seçim yapmışsınız. Model önemli benim 1.5 dci icon. Bagaj camında eco2 bagaj kapağında ise dci yazıyor.Start stop olan aracım 90 beygir şunu unutmamak gerekir ki araç aslında 110 beygir programla kısıyorlar.Servis bana sanayide programla açıyorlar 110 beygir güç kullanabilirsin demişti.Garanti süresi bitene kadar yaptırmayı düşünmüyorum gücü yeterli ama yaptıranlar varmış.

Geri