Yeni Katılım

Arda Aksin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba

Bugün itibari ile Captur alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Pek çok başlığı okumaya çalıştım ama bazı sorularımın cevaplarını burada bulabilmeyi umuyorum...

1- Aracım dizel olmasına rağmen bagaj kapağında "DCI" yerine "Eco 2" yazmakta. Bunun anlamı nedir? Motor DCI değil mi demek oluyor?

2- Kol dayama taktırmak istiyorum marka olarak pek çok yerde "Armster" önerilmiş, sizin düşünceleriniz nelerdir?

3- Aracımın jantları düz renkli, genelde Captur kullanıcılarında siyah renkli jantlar görüyorum, sonradan boyanabiliyor mu jantlar?

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler

Aramıza hoşgeldiniz.

Teşekkürler

Hoş geldin Arda kardeşim, aracın hayırlı olsun. Keyifli paylaşımlar.

hoşgeldin aramıza. renkli jant olanlar çoğunlukla opsiyonlu olarak alınmıştır. sonradan parça olarak boya yapman epey zor bir iş. anca komple fırın boya yada kaplama yapabilirsin. kol dayama olayıda tamamen zevkine ve bütçene yönelik bir olay.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Capturunuzda hayırlı, uğurlu olsun. Allah kaza, bela ve arıza göstermesin. Captur dci eco 2 110 beygir motordur.:eyv

Hoşgeldiniz

Keyifli forumlar

1)Eco 2 ;CO2 oranının 140 gr altı olan tüm renaultlarda vardır.Bu işaret ayrıca aracın üretimi sırasında düşük CO2 li fabrikalarda üretildiğinin de teminatıdır.Captur 110dci henüz ülkemize gelemedi ,maalesef.dci 110 renaultun en keyifli motoru.Motorunuz dizeldir sesinden anlarsınız artık çoğu modelinde dci yazmıyor.

2)Bilgim yok

3)Parlak siyah boyayla diğer kısımları maskleyip boyayabilirsiniz.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.

Yorumlarınız için teşekkürler...

Araç dizel o konuda bir belirsizlik yok ama bagaj kapağında "Eco2" yazan bir captur görmemiştim hiç "DCI" yazıyordu genellikle, bir farklılık mı var diye merak ettim.

Jant boyama işlemini yapan bir kaç yer varmış bir görüşüp fiyat alıcam haftasonu.

Geri