Yeni kasa Symbol hakkında .

Sembol kucuk araba kesinlike aile aracı olamaz. sürüş keyfide vereceğini sanmıyorum ayrıca dacia sw ondan iyidir hem cimdir.

Sembol kucuk araba kesinlike aile aracı olamaz. sürüş keyfide vereceğini sanmıyorum ayrıca dacia sw ondan iyidir hem cimdir.
Motorları aynı ve hacimleri arasında da pek fark yok .
Dacia Logana takılan tüm motorlar Symbol ve Clioda kullanılanlarla aynıdır .

Yeni kasalarından bahsediyorum ama onlar biraz daha büyük görünüyor .

İçi biraz dar aracın, ben çok rahat edemedim açıkçası uzun yolda sıkar adamı..

Araç biraz dar yol tutuşu idare eder dizeli az yakar ama 85 hp full alcaksan 34 milyarı buluyo symbolede o kadar verme derim

30 bin liranın üstüne çıkmayı düşünüyorsanız 200-2009 megane bulursunuz o paraya....

bu araclar kobı aracı olmaktan oteye gıdemez bence konfor abartısız 0 dıreksıyon dogan gıbı hıdrolık demez ınsan hacımı dar he bı artısı var bagacı genıs 1,2 olması bayırlarda tuplu arabadan farksız kılıyor bence cekmıyor hıc konsola ozenılmedıgı bellı sonucta alınmaz bu arac kobılere devam satmaya bence renoda bunu dusunurek cıkardı bu aracı ..... katılan varmı bu goruslerıme

bu araclar kobı aracı olmaktan oteye gıdemez bence konfor abartısız 0 dıreksıyon dogan gıbı hıdrolık demez ınsan hacımı dar he bı artısı var bagacı genıs 1,2 olması bayırlarda tuplu arabadan farksız kılıyor bence cekmıyor hıc konsola ozenılmedıgı bellı sonucta alınmaz bu arac kobılere devam satmaya bence renoda bunu dusunurek cıkardı bu aracı ..... katılan varmı bu goruslerıme

aracı kötüleme yoluna gitmesek diyorum begenmiyor olabilirsin ama bu arabayı kötüleme hakkını vermez sana ben 2012 model kullanıyorum gayette güzel parasına değecek bir araç hadi buna ne diyeceksin ?

aracı kötüleme yoluna gitmesek diyorum begenmiyor olabilirsin ama bu arabayı kötüleme hakkını vermez sana ben 2012 model kullanıyorum gayette güzel parasına değecek bir araç hadi buna ne diyeceksin ?

aynen bendede 2012 1.5 symbol var araç gayet güzel içi biraz dar orası ayrı ama az yakıyo ayrıca güzel kaçıyo

Renault Symbol'ün Euro - Ncap Testlerine Girmemiştir, Avrupa Ülkelerinde Satılamamaktadır, Ancak Bizim Gibi Gelişmemiş Ülkelerde Satılmaktadır :sinirli

Normal Reno Clio'lar İse Euro - Ncap Testinden 5 Yıldız İle Geçmiştir :eyv

Geri