Yeni Kangoo'm Vatana Millete Hayırlı Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byEns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullanın.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

EN güzelini yapmışsın Enes
Yeni kasa alıp eski kasaya ihanet ediceğine - kışın kliması bozulcağına - amortisör bilyası sürekli patlıycağına bu kasayı alman çok çok iyi olmuş
Çok sevindim adına tebrikler kardeşim
Güle güle kullan

Maşallah, hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...:eyv

Maşallah, Allah kaza bela vermesin...:eyv
Janjanlı kangoo...:D
Eywallah emmi, plakanın açılımıda oydu zaten parmaklarına sağlık:eyv bu sene ordu yollarında ben leylek gezıyım sen basık gez adaletmı bu ya arabanın her altı vurduğunda içic cızzz ettiğinde de beni hatırla:cool:

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin:eyv
Teşükkerler:D

inş yakıt çizgiside hep öyle olur önemli olan o :D
aslında araba bıraz da basık dursun dıye fulledım ılk gunden depoyu:o

sağolsın :D

Kaça Mal Oldu Nedir Sıfır Fiyatı Yani Öğrenmek İsteyenler Adına Soruyorum
bundan once 2006 vardı bnde bılenler bılıyo zaten ENS 52:cool: onu takas yptık çetaşla mahmutbey şubesınden, üstünede farkını verdık araç 24.500 e geldi + 120 de mazot dersek 24.620:D ama o anda aracı galerıden cıkartmanın tadı ise pahabiçilemez. Ama anahtarları bıraktığım anıda hiç unutmuycam:(

hayırlı olsun güle güle kullan:)
teşekkür ederim burak abiciğm,:D
Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullanın.
teşekürler:D
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
teşekurler:D
EN güzelini yapmışsın Enes
Yeni kasa alıp eski kasaya ihanet ediceğine - kışın kliması bozulcağına - amortisör bilyası sürekli patlıycağına bu kasayı alman çok çok iyi olmuş
Çok sevindim adına tebrikler kardeşim
Güle güle kullan
:D çok saol Selçuk abiciğim, aslında bi yönden bu kasayı istedim. Çünkü yeni kasalarda seninde saydığın gibi bi takım problemlerın yaşanması ve bırazda fıyat olarak tavanda olması, seceneği classıc kangoo ya doğru götürdü. Bide millet beni bu kasayla tanıdı bu renkle tanıdı:cool: hem onlalara hemde arabama ıhanet edemezdim, her türlü bipliğinide biliyorum bunların bide. Neyse yeni albüm yolda bu sefer prof çalısıcam haberin ola:cool: mazota boğ beniiiiiiiiiii;)
Maşallah, hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...:eyv
saol mert:D

Geri